Hamilelik belirtisi mi ?

kevserr_7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2024
9
1
1
23
Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum bebek istiyoruz adetim4 gün gecikti ama idrarımda mukus ( sümük ) kıvamında geliyor sizce hamilelik belirtisi midir ?

Normal vajinal akıntı olsa neyse de idrar o kıvamda geliyosa başka bi sıkıntı vardır

Ben de daha bugün üye oldum aklımda birkaç soru var birkaç gündür isaldim doktora gittim ilaç verdi isalim geçti ama Mide bulantısı kasik agrisi bel ağrısı var kasik ağrım çok oluyor yumurtlama döneminde de eşimle ilişkiye girmiştik acaba gebe olma ihtimali var mı

Ben de daha bugün üye oldum aklımda birkaç soru var birkaç gündür isaldim doktora gittim ilaç verdi isalim geçti ama Mide bulantısı kasik agrisi bel ağrısı var kasik ağrım çok oluyor yumurtlama döneminde de eşimle ilişkiye girmiştik acaba gebe olma ihtimali var mı
Ya ben çok test yaptım ve negatif çıktı 😞 o yüzden şuan hemen yapmak istemiyorum ama 4-5 gün gecikti adetim . Ve belim ve boynum ağrıyor test yapmaya da korkuyorum inşallah bugün akşama kadar adet olmazsam test yapcam yarın sabah

selamlar beklenen regl tarihiniz nedir? ve regl gecikmesi var mi? eger reglinize 1-2 gun varsa erken gebelik testi alabilirsiniz

Ya ben çok test yaptım ve negatif çıktı 😞 o yüzden şuan hemen yapmak istemiyorum ama 4-5 gün gecikti adetim . Ve belim ve boynum ağrıyor test yapmaya da korkuyorum inşallah bugün akşama kadar adet olmazsam test yapcam yarın sabah
insallah cikar bisey canim bazilarinda sadece idrarda belli oluyor diger basliklarda konusmustuk, eger degilse de yumurtlama zamanini iyi hesap edip bir sonraki aya guzelce denersiniz <3 haberdar edin

Allah gönlünüze göre versin inşallah

Test yaptım bugün erken test , hala da adetim olmadı , ve negatif 😞😞 bilmiyorum aylardır istiyorum çok ama çok üzülmeye başladım artık

Benım adetıme 4 gun var bu ay hsg cektırmıstım. Normalde adetım yaklasınca 3-4 gun oncesınde agrılarım baslardı ama yaklasık 1 hafta oncesınden beri kasıklarımda batma var gecmeyen akıntı kasık agrısı var siz nasıl yorumlarsınız bu durumu kızlar. Agrılar ara ara oluyor sonra gecıyor

Back
X