Hamilelik belirtisi mi?

Cercer161655

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
17
6
1
18
Merhaba kan testim 1,20 çamaşır suyu testinde idrar köpürdü reglım 1 hafta gecıktı kusma var lütfen cevaplayın HAMILEMIYIM ????? KIZLAR ACİL

Eklentiler

• E1B620DC-31AF-4C34-914A-75E1F357B5CD.webp
    17 KB · Görüntüleme: 74
Yani zaten ikisinde asidik özellik taşıyor kopurmesi gayet normal değil mi en net sonuç kan tahlili duir onda cikmadiysa yoktur

Canım 1,20 çıktı beta hcg m hemşire akrabama sordum hamilesin dedi
Bunu diyen hemşire akrabanız kimmiş yaaa değer en az 5 ten yukarı olmalı. Ayrıca kanda olmadan idrara geçmesi imkansız, önce kanda net pozitif olur sonra bu idrara yansır. Kanda olmayan şey çamaşır suyunda, 1 değerde falan çıkmaz.

Araştırdım 1 haftalık hamilesiniz eğer 5 mlu dan düşükse diyor ssledim hatta baya araştırdım 1 haftalık daha zaten öyle 1 aylık hamile deilim
Adetiniz 1 hafta gecikince bir haftalık gebe olmuyorsunuz, 5 haftalık olmuş oluyorsunuz. Çünkü gebe hesaplaması adet olunan ilk günden başlar. Siz emin misiniz baya araştırma yaptığınıza. Adetiniz 1 hafta geçmiş ve gebelik yoksa kadın doğum doktoruna gidin kist ya da başka bir sıkıntı olabilir

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-29-12-59-44-234_com.android.chrome.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 42
Araştırdım 1 haftalık hamilesiniz eğer 5 mlu dan düşükse diyor ssledim hatta baya araştırdım 1 haftalık daha zaten öyle 1 aylık hamile deilim
1 haftalik hamilelik ne kanda ne de idrarda belli olmaz cunku zaten iliskinin uzerinden en az 12 13 gun gecmesi lazim ortalama 6 gunde ancak rahmr tutunuyo bebek beta salgilamasi sonraki gunlerde basliyor ve yaklasik 15 16 gun sonra betada 16 17 18 gibi gunlerde de ancak idrarda gorursun bu rakamlar ortalama.rakamlar doktorlarinda soyledigi rakamlar..
Adetinizin kac gun geciktigi gebelik gununuzu belirtmez yorumlarda arkadaslarinda soyledigi gibi yumurtlama sonrasi baz alinir doktorlar ise genellikle gun net belli olmadigi icin son regl tarihini baz alarak hafta belirtir. Bebek kesede gorundugunde hafta-gun sayisi ancak netleair hatta 8 9 haftalik olana kadar bile 1 2 gun oynar ileri veya geri sonrasinda tam.net belli olur.. 1.20 ile gebe degilsiniz tabi bu artabilir Allah ne nasip ederse o olur umudunu kaybetme ama cokda yuksek tutma uzulmeni istemem burada bir cogumuz annelik hayalini kuruyor bu sebepten kimse seni uzmek icin yanlis bilgi veya ters cevap vermek istemez ♡♡

Gebe olmayan her bireyde 5 ten düşük değerdedir. Erkeklerde dahi bazen 2-3 falan çıkar. 1 haftalık gecikmem var diyorsunuz, değerin çok çok yüksek çıkması gerekiyordu. Gebelik yok üzgünüm
ama kusma halsizlik uyku hali bas donmesi hepsi var ve 1 hafta geciktim tam aşkım

Aşkım kadın doguma sordum randevu oluşturdular haftaya kontrolüm var ama bulantı bas donmesı gecikme ve uykum var sureklı yorgunum ruh halı degısımlerı kasıklarda agrı var büyük ıhtımalle 1 haftalık yada 1.5 en fazla bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…