Hamilelik belirtisi mi?

nefgis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
6
1
1
25
Merhabalar, acayip derecede gaz sancım var mideme ufacık şey girse bile midemde hiç yer yokmuş gibi hissediyorum, karnım inanılmaz şişiyor ve birkaç gündür neredeyse beni ağlatacak şekilde bel ve bacak ağrım var. Aynı zamanda sağ kasığımda tuhaf bi sızı var. Yarın reglim başlayacak olarak görünüyor. Sizce bunlar bir belirti midir yoksa benim mideme ve bacaklarıma birşeyler mi oldu midem için doktora mı gitmeliyim?

Hamilelikte çok gaz oluyor karnım sanki 5 aylık gibi benim gazdan

Hamilelikte çok gaz oluyor karnım sanki 5 aylık gibi benim gazdan
ya bana da çok tuhaf geldi o yüzden merak ettim bu hamilelikle ilgili bir şey mi üzülmesem mi diye, baya şişiyor karnım gazdan benim de ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum aslında yani gaz yapacak bir şey de yemiyorum, Rabbim sağlık versin size ve bebeğinize

Rezene çayı icebilirsin alerjin vs yokss rahatlatir mideyi

Ayni sorun bendede var, ilk defa karnım bu kdr şiş ve gaz var 4 5 gündür halbuki yediğim içtiğim şeylere dikkat ediyorum oyle gaz yapacak bisey yemiyorum ve dünden beri sağ kaşıkla sızlama gibi ağrılar gelip gidiyor. Regl günüm çarşamba günü bugün test yaptim ama negatif

Aa anladımmm, gecikmeniz olursa yine test yaparsınız inşaallah ama üzülmeyin hiç ben şöyle düşünüyorum dünyadaki isteklerimizle alakalı Allahu teala geciktiriyorsa güzelleştiriyordur yani, isteğimiz olsa seviniriz ama olmasa daha çok seviniriz demişler demek ki bir hayır var. Bir de her çocuğun her insanın dünyaya geliş vakti var hepsi yazılı sakın moralinizi bozmayınnn

Yaa ne güzel yazmışsınız öyle
Yok üzülmem herseyin hayırlısı ve herşeyin bi zamanı vardır. Allah herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah

Bendede aşırı gaz olmuştu yani karnım dediğiniz gibi rutin yemek yiyorum çok şişiyordum hamileydim o ay şişlik vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…