Bahsettiğiniz tarih adet gününüze yakınmıydıben de pcos um ve yaklaşık birbuçuk yıldır uğraşıyorduk. pazar günü kahverengi leke geldi bende. aynı sizin dediğiniz gibi ped e bulaşmadı bile tuvalate gittiğimde sadece peçeteye geliyordu gün boyu sürdü.
karnımda regl ağrısı gibi ama tam da değil gibi bir ağrı ve batma hissi vardı. 3 gün sonra kan verdim beta 500 çıktı.
bence siz de kan verin.
inşallah hayırlı haberler alırsınız siz de.
adetime 4 gün vardıBahsettiğiniz tarih adet gününüze yakınmıydı
Hangi marka test?Galiba değilim hamile hep böyle çıkıyor kırmızı olması gerekmez miydi artık
Ya bn yanlış yere yazdım 1-15 Kasım gebelik grubuna yazacaktım marka days doctor diye bir şeydi galiba ama sonra tekrar test yaptım iki gün önce böyleydi bugün adet günüm olmadım daha bence hamileyimHangi marka test?
Bence de hamilesin :) tebrik ederim, hemen kan testineYa bn yanlış yere yazdım 1-15 Kasım gebelik grubuna yazacaktım marka days doctor diye bir şeydi galiba ama sonra tekrar test yaptım iki gün önce böyleydi bugün adet günüm olmadım daha bence hamileyim Eki Görüntüle 3670301
Teşekkür ederim inşallah öyledir Cmrtsi doktora direkt gideceğim bakalım :)Bence de hamilesin :) tebrik ederim, hemen kan testine
Merhaba soncuunuz ne oldu hamileyseniz belirtileriniz nelerdi anlatır mısınız birszTeşekkür ederim inşallah öyledir Cmrtsi doktora direkt gideceğim bakalım :)
Merhaba şimdi gördüm msjınızı evet hamileyim 7 haftalık oldukMerhaba soncuunuz ne oldu hamileyseniz belirtileriniz nelerdi anlatır mısınız birsziçimden bi his gebesiniz dior
Hayırlı olsun inş saglıcakla dogsun Allah bize de nasip etsin tüp bebege basladım dua isterim sizden lütfenBelirtilerim o zmnlar hep göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı arada sağ ve sol kasıklarıma ağrı giriyordu oldu başka yok ama şuan mide bulantısı halsizlik yorgunluk daha çok
Çok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin Gönlünüzdeki her şey size en kısa zamanda nasip olur inşallahHayırlı olsun inş saglıcakla dogsun Allah bize de nasip etsin tüp bebege basladım dua isterim sizden lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?