Bu süreçte hiç test yaptın mı. 31 gün 2. Adet dönemin gelmişKızlar regl olmayışımın 31. Günündeyim kasıklarım ağrıyor göğüsüm bu sabah çok koyu geldi ucu birde akşam çok baş ağrım oldu hamile miyim acaba ya
Yok canım ben 29 günlük bir döngüde adet oluyordum zaten ikinci dönem olur mu 2 günlük bir gecikme var test yapmadım netleşsin istedimBu süreçte hiç test yaptın mı. 31 gün 2. Adet dönemin gelmiş
Benim de 29 günlük döngüm normalde reglim gecikten 1 gün sonraki testim pozitif çıkmıstı hemde gün içinde ki idrarla düzenli adet döngünüz varsa bir testle bakabilirsinizKızlar regl olmayışımın 31. Günündeyim kasıklarım ağrıyor göğüsüm bu sabah çok koyu geldi ucu birde akşam çok baş ağrım oldu hamile miyim acaba ya
Evet düzenli adetim köyde olduğum için test alma imkanım olmadı yarın gidip hastanede kan mı versem acabaBenim de 29 günlük döngüm normalde reglim gecikten 1 gün sonraki testim pozitif çıkmıstı hemde gün içinde ki idrarla düzenli adet döngünüz varsa bir testle bakabilirsiniz
Ay ben gecikmen 31 gün sandım dedim nasıl duruyorlar test yapmadan 31 günYok canım ben 29 günlük bir döngüde adet oluyordum zaten ikinci dönem olur mu 2 günlük bir gecikme var test yapmadım netleşsin istedim
Ay ben gecikmen 31 gün sandım dedim nasıl duruyorlar test yapmadan 31 gün
E tabi öyle yapabiliyorsan daha kesin olur. Varsa çıkar hemencik zatenEvet düzenli adetim köyde olduğum için test alma imkanım olmadı yarın gidip hastanede kan mı versem acaba
Ben öyle yapayım en iyisi adette olmam herhalde ya öyle hissetmiyorum hiçE tabi öyle yapabiliyorsan daha kesin olur. Varsa çıkar hemencik zaten
Ay bende ona şaşırdım sorryYok olur mu ben iki gün zor duruyorum 31 gün neee
Alt karnımda da sertlik gibi hissediyorum sankiBen öyle yapayım en iyisi adette olmam herhalde ya öyle hissetmiyorum hiç
Birkaç gün hep sol kasığımda batma oldu göğüslerim çok hassastı baş ağrım oluyor birde alt karnım sanki bugün sert gibi kasıklarımda ağrı var genelde bu hep tek taraflıydı amaAy bende ona şaşırdım sorryhiç değişiklik hissediyor musun belirti filan
Ay bu gebelik belirtilerinde filan hep sol kasık niye sağ değil acaba bende öyleydimBirkaç gün hep sol kasığımda batma oldu göğüslerim çok hassastı baş ağrım oluyor birde alt karnım sanki bugün sert gibi kasıklarımda ağrı var genelde bu hep tek taraflıydı ama
E öyleyse ne güzel işte hamileyimdir bendeAy bu gebelik belirtilerinde filan hep sol kasık niye sağ değil acaba bende öyleydim
Ve çok sık idrara çıkıyorumE öyleyse ne güzel işte hamileyimdir bende
Ay hadi inşallah canımE öyleyse ne güzel işte hamileyimdir bende
Göğüsüm ucu koyu gibi ve şiş damarlarım bile belliAy hadi inşallah canımbenimde alt kısımda sertlik dolgunluk oluyordu hep. İdrara sık çıkmada belirtiydi. Göğüslerinde farklılık var mı benim kesin belirtim hep öyle anlıyorum ben
İyi hadi o zaman hayırlı haberlerini bekliyoruz vücudun gerekli sinyali göndermiş sana git testini yap artıkGöğüsüm ucu koyu gibi ve şiş damarlarım bile belli
Tamamdır çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için size haber vereceğimİyi hadi o zaman hayırlı haberlerini bekliyoruz vücudun gerekli sinyali göndermiş sana git testini yap artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?