Hamilelik belirtisi mi

ummu2395

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
20
3
1
Fotogrflar icin smdiden ozur dilerim persmbeden cumartesiye kadar bu şekilde akintim oldi adetime 6 gun var suandada kremsi bi akinti geliyor sizce hamilelik belirtisi mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Suan kadin dogumdan geliyorum rahim kalinlasmasi 14 mm cikti kan verdim sonuc bekliyorum ultrasonda kese gozukmedi ama. Rahimdeki bu kalinlasma peki gebelik belirtisi olabilir mi
Regli gecikmen varsa gebelik ihtimali yüksek . Ama rahim kalınlaşması regli olacağın için de kalınlaşabiliyor .Kan sonucundan kesin belli olur. Gönlüne göre olsun inşallah bebek varsa da sağlıkla gelsin

Regli gecikmen varsa gebelik ihtimali yüksek . Ama rahim kalınlaşması regli olacağın için de kalınlaşabiliyor .Kan sonucundan kesin belli olur. Gönlüne göre olsun inşallah bebek varsa da sağlıkla gelsin
Rahim kalınlaşmasında lekelenme oluyor mu. Benim de lekelenmem var kaç gündür kan testim negatif.

Rahim kalınlaşmasında lekelenme oluyor mu. Benim de lekelenmem var kaç gündür kan testim negatif.
Benim başıma da geldi 15 gün reglim gecikmişti doktora gitmiştim hamileyim sandım o ara düşünmüyordum ama herhalde hata kaza kaldım demiştim , o zaman lekelenme olarak bende yoğun akıntı vardı , kan gibi bi lekelenmem olmadı ama doktor bakınca gebelik olmadığını da anlayınca zaten en başta rahim kalınlaşman var regli günün yaklaşmış demişti o zaman öyle mevsimsel stressel neyse artık öyle bi geçikmem olmuştu. Rahim kalınlaşmasın da regli öncesi kanama da olur , gebelik öncesi lekelenmede olabilir canım , en iyi sonucu kan testin verir bence.

İnşallah güzel haberleri hepimiz alırız benim bat 9 Kasım artık onu bekleyip öyle test yaparım inşallah

Eczaneden alinan testlerede pek guvenemiyorum acikcasi daha once test bozuk cikmisti. Kan testi yaptirsam peki

Suan kadin dogumdan geliyorum rahim kalinlasmasi 14 mm cikti kan verdim sonuc bekliyorum ultrasonda kese gozukmedi ama. Rahimdeki bu kalinlasma peki gebelik belirtisi olabilir mi
Yani hamilelikte de oluyor fakat adet olacağımız zamanda olabiliyor sizin sonuç düştü mü e nabiza

Ayyy inşallah inşallah
Öncesinde yapıp silik vs cıkınca bence insan daha da stres olabiliyor o yüzden bence de bekle
Aynen öyle ya 2 gün kaldı bakalım hayırlısı inşallah. Bu yaşadığım şey yerleşme kanamasıysa kaç gün içinde belli olur kanda hcg

Aynen öyle ya 2 gün kaldı bakalım hayırlısı inşallah. Bu yaşadığım şey yerleşme kanamasıysa kaç gün içinde belli olur kanda hcg
2 gün sonra belli olur bence. Yumurtlamadan 10-12 gün sonrasında belli olur normalde. O yüzden regli tarihimiz gecikince test yaptırın bence . Birde düzenli adet oluyorsanız daha da kesinleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…