Cihazda ariza varmis gece 12de e nabiza duser demisti doktor ama baktm dusmemis sabahi beklicem artikSonucunuz çıktımı?
Normalde düzenli olmuyorum ama bu birkaç aydır düzene girmiş biraz. 2 gün sonra yapsam erken olmaz değil mi2 gün sonra belli olur bence. Yumurtlamadan 10-12 gün sonrasında belli olur normalde. O yüzden regli tarihimiz gecikince test yaptırın bence . Birde düzenli adet oluyorsanız daha da kesinleşir
Sonucum cikmis betahcg 1221 yaziyor hamileyim degil mi bu sonuca goreCihazda ariza varmis gece 12de e nabiza duser demisti doktor ama baktm dusmemis sabahi beklicem artik
Evet hamilesinizSonucum cikmis betahcg 1221 yaziyor hamileyim degil
Sürecinizi biraz detaylandirabilir misiniz rica etsemSonucum cikmis betahcg 1221 yaziyor hamileyim degil mi bu sonuca gore
Regliden ne zaman önce veya sonra beta verdiniz ?Sonucum cikmis betahcg 1221 yaziyor hamileyim degil mi bu sonuca gore
Bence çıkar. Beta yükselir o zamana kadar varsa eğerNormalde düzenli olmuyorum ama bu birkaç aydır düzene girmiş biraz. 2 gün sonra yapsam erken olmaz değil mi
Ayyy cok şükur rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinEvet hamilesinizgözünüz aydın
Bizi haberdar et canm merak ettim inşallah vardrCihazda ariza var 12de e nabiza duser demislerdi ama dusmemis daha
4 gun var adetimeRegliden ne zaman önce veya sonra beta verdiniz ?
1 haftadir mide bulantim halsizlik bas agrilarim vardi persmbeden cumartssiye kadarda lekenlenmem oldu once acik pembe sonra cok acik kahverengi peceteye sildikce geldi sag kasigmda batma şeklinde agrilarim oluyoduSürecinizi biraz detaylandirabilir misiniz rica etsemağrınız oldu mu yada yerleşme kanamaniz nasıldı acaba?
Tebrik ederim bize dua edin lütfen4 gun var adetime
1 haftadir mide bulantim halsizlik bas agrilarim vardi persmbeden cumartssiye kadarda lekenlenmem oldu once acik pembe sonra cok acik kahverengi peceteye sildikce geldi sag kasigmda batma şeklinde agrilarim oluyodu
Çok güzel çıkmıs değeriniz. Benim adet 1 gün gecikince 1127 gibi bi şey çıkmıstı bu değişken bi şey zaten de . Sağlıklı gebelik olsun inşallah4 gun var adetime
1 haftadir mide bulantim halsizlik bas agrilarim vardi persmbeden cumartssiye kadarda lekenlenmem oldu once acik pembe sonra cok acik kahverengi peceteye sildikce geldi sag kasigmda batma şeklinde agrilarim oluyodu
Ben adet oldum az önce. Ama çok şaşırıyorum hep geciken adetim 2 gün erken olduBence çıkar. Beta yükselir o zamana kadar varsa eğer
Yerleşme kanaması gibi olabilir mi ?Ben adet oldum az önce. Ama çok şaşırıyorum hep geciken adetim 2 gün erken oldu
Sanmıyorum ya adete benziyor tam kırmızı renkte ve çok geliyor. Bu sabah sıcak suyla duş aldım ardından yürüyerek hastaneye gittim eve geldiğimde ilk başta yine kahve akıntı vardı sonrada afedersinşz lavaboda idrarla beraber aktı kanYerleşme kanaması gibi olabilir mi ?
Benim adetime 8 gün var lekeleme oldu bu iki günBence çıkar. Beta yükselir o zamana kadar varsa eğer
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahSanm
Sanmıyorum ya adete benziyor tam kırmızı renkte ve çok geliyor. Bu sabah sıcak suyla duş aldım ardından yürüyerek hastaneye gittim eve geldiğimde ilk başta yine kahve akıntı vardı sonrada afedersinşz lavaboda idrarla beraber aktı kan
Üstüne görme - İmplantasyon kanamasından 1-2 sonra beta değeri yükselmeye başlıyor. Senin adetine 8 gün varsa lekelenme onunla alakalıysa regline yakın zaman da eğer test yaparsan pozitif çıkar gibi . Erken gebelik testlerindenBenim adetime 8 gün var lekeleme oldu bu iki gün
Teşekkür ederim inşallahAnladım canım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah vardr canım haberdar et biziCihazda ariza var 12de e nabiza duser demislerdi ama dusmemis daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?