- Konu Sahibi ziraatcitys
-
Merhaba Bayanlar,
Hamilelik, bebek konusunda çok bilgisizim ... bu hafta çocuk yapma kararı aldık ,geçen ayki adetim ayın 28 indeydi.... birkaç günden belirti olur mu bilmiyorum ama sanki vücudumda değişik bişeyler varr... hani bazen adet zamanında tuhaf bi koku olur , sabahdan beridir öyle bir koku duyuyorum ,bi dahaki adetime de 15 gün var , inanılmaz rahatsızlık veriyor. ayrıca karnımda acayip hafiifffff bir sızı, arada bahsettiğim kokudan da kaynaklanan hafiifffff bir bulantı... birkaç günde belirti olmayacagını düşündüğümden psikolojiktir diyorum amaaa yinede bilemedim ,size danışmak istedim.. fikriniz nedir dostlar ?
Ben de beklemeyeyim :)))) bizde yeni karar verdik. 19 Mart relim başladı.ben de bazı belirtiler hissediyorum ama acaba psikolojik mı bilmiyorum. Aynınız yani
3 gündür folik asit de kullanmaya başladım ...çok meraklıyım, sabırsızlanıyorum
gebelik belirtisi için çok erken şuan yumurtlama dönemindesin bu günleri en iyi şekilde değerlendir bence o akıntı yumurtlama akıntısıdır geriside psikolojiktir adet tarihinizin geçmesini bekleyin bütün belirtiler adetiniz 2 hafta gectikten sonra başlıyor.
selam kızlar.. adetim 2 gün gecikti. ve ben 28 günde bir hiç gecikmeden günü gününe adet görüyodum.. adet olmam gereken gün kasıklarım cok ağrıdı göğsüm şişti ağrıdı ama olmadım sımdı gecti sadece göğüslerim şiş ve ucunda minik kabarmalar olustu... son 1 haftadır uykumdan uyandırcak kadar her sabah sıkısarak tuvalete gıdıorum..ağzımın tadı cok değişti..karnımın altında şişlik olustu.. hamile olabilirmiyim? idrar testi yapmadım negatif cıkınca cok üzülüorumm..
tabi burdan bişey demek güç ama mevsim değişikliğinden gecikmiş olabilir.daha önce böyle bişey olmuş muydu? inş hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?