Hamilelik belirtisi olabilir mi ???

Elagozluprenses

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
310
219
18
29
Meraba arkadaşlar bi sorum olacak belki yaşayan bilen vardır🙇🏻‍♀️Cinsel iliski esnasında adetime bir iki gün kala kasiklarimda agri hissi olurdu nasıl desem mesanem doluymuş hissi gibi bisey anlardım ki bir iki güne adet olacağım öyle de olurdu. Şimdi bir aydir korunmasız iliskimiz oluyor en son ki iliskide yine o agri hissini yaşadım adetime de 9 gün var testlerde de çıkmıyor acaba bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi böyle bisey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba??

Henüz belirtiler için çok erken. Bence adet gününü bekleyin testte de çıkmaz zaten daha.
Aynen haklısınız ama göğüslerim de de büyüme dolgunluk var bugün sabah uyandığımda ağzımda da acımsı bi tat vardı hiç öyle olmazdı anlam veremedim test içinde çok erken kan da da çıkmaz diye düşünüyorum idrarda da çıkmıyor zaten belki yaşayan vardır diye sorayım dedim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bu arada🙏🙏

Meraba arkadaşlar bi sorum olacak belki yaşayan bilen vardır🙇🏻‍♀️Cinsel iliski esnasında adetime bir iki gün kala kasiklarimda agri hissi olurdu nasıl desem mesanem doluymuş hissi gibi bisey anlardım ki bir iki güne adet olacağım öyle de olurdu. Şimdi bir aydir korunmasız iliskimiz oluyor en son ki iliskide yine o agri hissini yaşadım adetime de 9 gün var testlerde de çıkmıyor acaba bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi böyle bisey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba??
Merhaba canım arasan baya zaman geçmiş , şuan eğer varsa adetinin 2 gün gecikmesi lazım kuzucum gecikmen olursa test yap öbür türlü diğer belirtiler hormonsal tepkimelerde oluyor , ben de yeni pozitif çıkan biri olarak hiiiiiiç bir belirtiiii yaşamadan haöilr olduğumu öğrendim ne kaşık aşrısı ne meme hassasiyeti hiç biri olmadı , adetim iki üç gün geciktiği sürede çok sık küçük tuvalete çıktım hatta acaba idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sandım çünkü 2 yoldur beklediğim ve olmadığı için birde yanma oluyordu idrar yaparken oda bebiştenmiş mesela , inşallah şeninde güzel sonuçlar gelir yazarsın buraya 🥰🤲🏻

Merhaba canım arasan baya zaman geçmiş , şuan eğer varsa adetinin 2 gün gecikmesi lazım kuzucum gecikmen olursa test yap öbür türlü diğer belirtiler hormonsal tepkimelerde oluyor , ben de yeni pozitif çıkan biri olarak hiiiiiiç bir belirtiiii yaşamadan haöilr olduğumu öğrendim ne kaşık aşrısı ne meme hassasiyeti hiç biri olmadı , adetim iki üç gün geciktiği sürede çok sık küçük tuvalete çıktım hatta acaba idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sandım çünkü 2 yoldur beklediğim ve olmadığı için birde yanma oluyordu idrar yaparken oda bebiştenmiş mesela , inşallah şeninde güzel sonuçlar gelir yazarsın buraya 🥰🤲🏻
Çok teşekkür ederim canım düşünüp yazmış olman önemli olan sizin için de çok sevindim hayırlı olsun bu arada 🙈😌insallah bir gün bende güzel haberi buraya yazarım dediğiniz gibi 🙏suan icin bisey yok adetim gecikti ama stresten olduğunu biliyorum kan testi yaptırdım negatif 🤷🏻‍♀️

Çok teşekkür ederim canım düşünüp yazmış olman önemli olan sizin için de çok sevindim hayırlı olsun bu arada 🙈😌insallah bir gün bende güzel haberi buraya yazarım dediğiniz gibi 🙏suan icin bisey yok adetim gecikti ama stresten olduğunu biliyorum kan testi yaptırdım negatif 🤷🏻‍♀️
Allah Razı olsun kardeşim , rabbim en yakın zamanda seni de sevindirsin hayırla sonuçlansın iyiki dedirtsin hayırlı evlatlar versin sağlıklı , hep öyle dua edelim , senin belki geç döllenme olmuş olabilir mi üç dört gün daha bekle adetin hala gelmezse kan testi tekrarla 🙏🏻🤲🏻

Allah Razı olsun kardeşim , rabbim en yakın zamanda seni de sevindirsin hayırla sonuçlansın iyiki dedirtsin hayırlı evlatlar versin sağlıklı , hep öyle dua edelim , senin belki geç döllenme olmuş olabilir mi üç dört gün daha bekle adetin hala gelmezse kan testi tekrarla 🙏🏻🤲🏻
Ayyy amin insallah canım benim Allah razı olsun çok güzel dua etmişsin rabbim seni de sağlıcakla bebisine kavuştursun insallah 🙏🙏😌😌yani kan testini iki gün önce verdim adet günümdü 0.9 çıktı çok çok dusuk bu ay olmadı galiba bakalım hayırlısı 🙏

Herkese merhaba ,
Bu ayın başında pko hastası olduğumu öğrendim. Bebek istediğimizi söyleyince doktor primolut hapini verdi ve adet olmazsan gebelik testi yaptır adet olursan kadın doğum uzmanına görün dedi .Tahmini adet günüme 3 gün kaldı (her ay adet olurum duzenlidir aslinda oynarsa
2 3 gun farkeder yani en son 25 30 30 şeklinde ilerlemişti ) ama hiç bi şekilde adet belirtim yok normalde 1 hafta ya da 10 gün kala göğüslerde şişkinlik kasıklarda ağrım olurdu ama şu an hiç bi adet belirtim yok acaba bunda ilacın etkisi var mi ?
Sadece 1 2 kere bi ağrı girdi kasıklarda bi de sarı akıntı sonrasında beyaz akıntı seyretti şimdi akıntı yok .
Ileriki günlerde adet belirtisi olur mu ?
Bu ilaci kullanip bitirdikten sonra hamile kalan oldu mu ?
Hic bi belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu ?
Ne zmn idrar gebelik testi yaptirsam doğru sonucu alırım?
Bilgisi olan tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Back
X