- 2 Ekim 2019
- 91
- 25
- 8
- 38
- Konu Sahibi Spring2511
-
Çok teşekkür ederim canım inşallah regli belirtisi değildir diye ümüd ediyorum bende bu siteden okudum kirpik karrışması falan oluyormuş bende nasıl bi karışma anlayamadım aynaya baka baka ni hal oldum vallatatlım eğer gerçek anlamda diyosan kirpik karışmasını ilk defa duydum. Hamile belirtilerimin arasında hiç kirpiğim karışmadı
Bel ağrısı oldu ama göğüste hassasiyet gebeliğin 6.haftasından sonra oluyor. Tabi kişiden kişiye belirtiler değişir ama düşündüğün gibi regli başlangıcı olabilir.
Erken gebelik testi %90 sonuç veriyor ama geç döllenme olduysa eğer çıkmayabilir. bence 3 gün daha bekle öyle yap testi. Rabbim gönlüne göre versin.
Selam kızlar bende yeni üye oldum ve bebek sahibi olmayı çok istiyorum reglime 6 gün kaldı Erken test yapsam çıkarmı üşüme yaşıyorum bel ağrımda var göğüslerimde acı var ama reglim yaklaştığı için düşünüyorum bide yorumlarda okudum kirpik karışması yazıyorlar bu nasıl oluyor lütfen yardımcı olun Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah
Selam kızlar bende yeni üye oldum ve bebek sahibi olmayı çok istiyorum reglime 6 gün kaldı Erken test yapsam çıkarmı üşüme yaşıyorum bel ağrımda var göğüslerimde acı var ama reglim yaklaştığı için düşünüyorum bide yorumlarda okudum kirpik karışması yazıyorlar bu nasıl oluyor lütfen yardımcı olun Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bende sabırsızlanıyorum gün geçmiyor kirpik karışması tam olarak nasıl oluyor canım kirpik kökleri falan mı oluyorSelam canım ben reglime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ve ben de gebelik yok diye hunharca temizlikler yaptım. Ama gecikmemden 4 gün sonra idrarda pozitif gördüm ve aynı gün kan testinde de pozitif çıktı. Ve evet kirpik karışması olayı bende oldu
Amin canım allah herkese nasip etsin ben de tam beklemediğim ay da oldum. Bana kalırsa gecikmeyi bekle evet sabretmek çok zor ama kendini çok dinlememeye çalış. Kirpik olayı da şöyle kirpikler sıra sıra durmuyor. Bazıları diğer kirpiklerin üstünde duruyor ve rimelle bile düzeltememiştimAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bende sabırsızlanıyorum gün geçmiyor kirpik karışması tam olarak nasıl oluyor canım kirpik kökleri falan mı oluyor
Amin canım inşallah bekleyeceğim artık inşallah bende hayırlı bi sonuç alırımAmin canım allah herkese nasip etsin ben de tam beklemediğim ay da oldum. Bana kalırsa gecikmeyi bekle evet sabretmek çok zor ama kendini çok dinlememeye çalış. Kirpik olayı da şöyle kirpikler sıra sıra durmuyor. Bazıları diğer kirpiklerin üstünde duruyor ve rimelle bile düzeltememiştim
İnşallah rabbim gönlüne göre versin. Güzel haberi benimle de paylaşmanı isterim :)Amin canım inşallah bekleyeceğim artık inşallah bende hayırlı bi sonuç alırım
Amin canım inşallahİnşallah rabbim gönlüne göre versin. Güzel haberi benimle de paylaşmanı isterim :)
Regli oldum canım bugün bebiş yokİnşallah rabbim gönlüne göre versin. Güzel haberi benimle de paylaşmanı isterim :)
Üzülme canım elbet olucak umutsuzluk etmemek lazım birde rahim filmi çektirdin mi ben onun çok faydasını gördüm 2 senelik evliyim 1 senedir deniyoruz film çektirdiğim ay hamile kaldım ve bir arkadaşım da aynı şekildeRegli oldum canım bugün bebiş yok
Onu hiç çektirmedim canım ama tüm hormon testlerini yaptırmıştım nasıl bir film canım o bende çektireyimÜzülme canım elbet olucak umutsuzluk etmemek lazım birde rahim filmi çektirdin mi ben onun çok faydasını gördüm 2 senelik evliyim 1 senedir deniyoruz film çektirdiğim ay hamile kaldım ve bir arkadaşım da aynı şekilde
Tüplerinde tıkanıklık var mı diye bi ilaç sıkıp röntgen çekiyolar. O ilaç basınçlı verildiği için tüplerde yapışıklık varsa onları gideriyor. Açılacak durumdaysa açıyor biraz ağrılı bi işlem ama iyi ki yaptırmışım diyorumOnu hiç çektirmedim canım ama tüm hormon testlerini yaptırmıştım nasıl bir film canım o bende çektireyim
Üzülme canım elbet olucak umutsuzluk etmemek lazım birde rahim filmi çektirdin mi ben onun çok faydasını gördüm 2 senelik evliyim 1 senedir deniyoruz film çektirdiğim ay hamile kaldım ve bir arkadaşım da aynı şekilde
Garip derken nasıl yani. Test biraz dağılmış gibi çok sağlıklı bir sonuç gibi gelmedi bugün kaçıncı günündesinCanım reglim bi garip diye test yapayım dedim test çizgisi silik belli belirsiz acaba bebiş varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?