adet zamanınıza ne kadar var ?Merhaba arkadaşlar ..
Eşimle 5 aydır bebek istiyoruz ,doktora gittik herhangi bir sorun yok bebek olması için bende rahim ağzı yarası var engel değil dedi . folik asit verdi bize kullanıyoruz son 1 aydır çok umursamadım stres yapıp düşünmedim dün bisiklet yürüşüne çıktım kendimi zorlamadan . Eve geldiğimde 1-2 damla kan vardı .
İncitmişmiyim yoksa başka bişey mi sizden fikir alsam ?
10 gün varadet zamanınıza ne kadar var ?
yerleşme olabilir belli olmaz yumurtlama geçti mi?10 gün var
Yumurtalama geçti şimdi test yaptım negativ bana şimdi çıkmaz dedileryerleşme olabilir belli olmaz yumurtlama geçti mi?
10 gün var demişsin önce bir yerleşsin sonra beta yükseliyorYumurtalama geçti şimdi test yaptım negativ bana şimdi çıkmaz dediler
Damla damla geliyor az önce gene geldiyerleşme ya da yumurtlama kanaması olabilir.
çok teşekür ederim fikir alışverişiniz için10 gün var demişsin önce bir yerleşsin sonra beta yükseliyor
yumurtlama kanaması olma ihtimali yüksek ara sıra bende de olurdu damla damla gelirdi genelde 1 gün sürerDamla damla geliyor az önce gene geldi
çok teşekür ederim fikir alışverişiniz için
Dün 1-2 damla bugünde böyleyumurtlama kanaması olma ihtimali yüksek ara sıra bende de olurdu damla damla gelirdi genelde 1 gün sürer
bekleyin devam ederse bir kontrole gidinDün 1-2 damla bugünde böyle
Bisiklet surmekten de olur, titresimli masaj aletlerinden de olur, yumurtlama zamani da olur. Bence 10 gün kala yerlesme kanamasi olmayabilire
Bisiklet surmekten de olur, titresimli masaj aletlerinden de olur, yumurtlama zamani da olur. Bence 10 gün kala yerlesme kanamasi olmayabilirevet tabiki olabilir
Aynen türkiyeye geçeceğim 4 güne orda giderimbekleyin devam ederse bir kontrole gidin
Adet olmuştum üstüne görme değilmiş ama çok değişik geçtiKonu sahibi merak ettim son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?