Hamilelik belirtisi

mayaclk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
68
10
1
30
Merhaba arkadaşlar ..
Eşimle 5 aydır bebek istiyoruz ,doktora gittik herhangi bir sorun yok bebek olması için bende rahim ağzı yarası var engel değil dedi . folik asit verdi bize kullanıyoruz son 1 aydır çok umursamadım stres yapıp düşünmedim dün bisiklet yürüşüne çıktım kendimi zorlamadan . Eve geldiğimde 1-2 damla kan vardı .
İncitmişmiyim yoksa başka bişey mi sizden fikir alsam ?

Merhaba arkadaşlar ..
Eşimle 5 aydır bebek istiyoruz ,doktora gittik herhangi bir sorun yok bebek olması için bende rahim ağzı yarası var engel değil dedi . folik asit verdi bize kullanıyoruz son 1 aydır çok umursamadım stres yapıp düşünmedim dün bisiklet yürüşüne çıktım kendimi zorlamadan . Eve geldiğimde 1-2 damla kan vardı .
İncitmişmiyim yoksa başka bişey mi sizden fikir alsam ?
adet zamanınıza ne kadar var ?

Bisiklet surmekten de olur, titresimli masaj aletlerinden de olur, yumurtlama zamani da olur. Bence 10 gün kala yerlesme kanamasi olmayabilir.

Bisiklet surmekten de olur, titresimli masaj aletlerinden de olur, yumurtlama zamani da olur. Bence 10 gün kala yerlesme kanamasi olmayabilire
Bisiklet surmekten de olur, titresimli masaj aletlerinden de olur, yumurtlama zamani da olur. Bence 10 gün kala yerlesme kanamasi olmayabilirevet tabiki olabilir

Back
X