Kızlar öncelikle merhaba
Ben 4 -5 aydır bebiş için çalışmalar içerisindeyim. Öncelikle şurdan başlamak istiyorum ben prolaktinimin yüksek okduğunu öğrendim bir kaç ay üst üste hormon testi verdim daha sonra renkli emar sonucu mikroadenom olduğunu öğrendik doktorumla. Özel bir doktora gidiyorum ve sürekli sonuçlarım üzerinden iletişimdeyiz. Daha sonra 2 kutu dostinex verdi , cuma ve salı günleri aldım ilaç bitti 15 gün sonra doktora gittim. Ama prolaktindeki en büyük belirtim yeni evli olduğum için adet geçikmelerim başlamıştı dakat dostinex ile artık hep günü gününe oldu hapı bıraktığım ayda yükselme olmadı doktor bu ay normal gebelik olmazsa tedaviye başlıcam dedi. Fakat bu ay eşim şehir dışındaydı geldiği günde yumurtlama günümdü beraber olduk. İlişkinin ertesi akşamı gögüslerimde ya taraflardan ağrılar olmaya başladı. Yumurtlamadan sonra 7. Gündeyim ağrılarım hala devam ediyor ve adetime 8 gün olmasına rağmen sabah alt karın ve bel ağrısı işe uyandım adet olacakmışım gibi. Şuan hala gögüslerim şiş ve ağrıyor ara ara da karnım ağrıyor. Benim korkum gene prolaktinim mi yükseldi acaba gögüslerim ağrıyor bilemiyorum sizlerin fikrini almak istedim