Hamilelik belirtisi

21Hanim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
62
-4
1
30
Kızlar mayısın 9 u yumurtlama 11 i çatlamaydi , iki gündür belim ağrıyor bu belirti olabilir mi

Mayisin 9 u mu haziranin 9 u mu anlayamadim eger mayisin 9 uysa adet gormediysen mutlaka test yapmalisin

Eğer Haziran ise o kadar çabuk belirti vereceğini düşünmüyorum, ama inşallah vardır

Yani catlama uzerinden degerlendirirsek henuz 3 gun falan olmus bu kadar erken belirti olmayabilir ama insallah gonlune gore olsun 🙏

yumurtlamayla çatlama arasında 2 gün olabiliyor mu nasıl anladınız? ben ovulasyonda çift yakaladım bir gece önce değerlendirmiştik. sabah 10da çift çizgiydi 14 de silinmeye başlamıştı o günün gecesi de değerlendirdik. doğru mu sizce yardımcı olurmusunuz?

yumurtlamayla çatlama arasında 2 gün olabiliyor mu nasıl anladınız? ben ovulasyonda çift yakaladım bir gece önce değerlendirmiştik. sabah 10da çift çizgiydi 14 de silinmeye başlamıştı o günün gecesi de değerlendirdik. doğru mu sizce yardımcı olurmusunuz?
Benim iki gün pik üçüncü gün silikti o zaman çatlama olmuştur sizinde

evet beyaz var çok sayılmaz. sol kasığımda arada ağrı oluyor batma gibi. dün de rahimin olduğu yerde sızlama oldu geçti ama sistit de olabilir 🤔 off bilemiyorum bata daha 10 gün var
Sizin yum ne zamandi

Kızlar mayısın 9 u yumurtlama 11 i çatlamaydi , iki gündür belim ağrıyor bu belirti olabilir mi

Benimde çatlamam sizinle aynı gün ve catlamadan itibaren bel ağrısı şiddeti arttı daha coook gün var bata ama insan bi umut araştırıyor 😇😇

Şeffaf uzayan akıntı geliyor bir haftadır yumurtlama akıntısı gibi. Hamilelik belirtisi midir sizce ?

Back
X