Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim iki gün pik üçüncü gün silikti o zaman çatlama olmuştur sizindeyumurtlamayla çatlama arasında 2 gün olabiliyor mu nasıl anladınız? ben ovulasyonda çift yakaladım bir gece önce değerlendirmiştik. sabah 10da çift çizgiydi 14 de silinmeye başlamıştı o günün gecesi de değerlendirdik. doğru mu sizce yardımcı olurmusunuz?
İnşallahEğer Haziran ise o kadar çabuk belirti vereceğini düşünmüyorum, ama inşallah vardır
benm de ilk defa belim ağrıyor bu ay inşallah vardır sizin deKızlar mayısın 9 u yumurtlama 11 i çatlamaydi , iki gündür belim ağrıyor bu belirti olabilir mi
İnşallah akintiniz var mı pekibenm de ilk defa belim ağrıyor bu ay inşallah vardır sizin de![]()
evet beyaz var çok sayılmaz. sol kasığımda arada ağrı oluyor batma gibi. dün de rahimin olduğu yerde sızlama oldu geçti ama sistit de olabilirİnşallah akintiniz var mı peki
Sizin yum ne zamandievet beyaz var çok sayılmaz. sol kasığımda arada ağrı oluyor batma gibi. dün de rahimin olduğu yerde sızlama oldu geçti ama sistit de olabiliroff bilemiyorum bata daha 10 gün var
9 10 sanıyodum ama erken yumurtladım 6 7 de çift çizgi yakaladım. 2,4,6,7 değerlendirdim.Sizin yum ne zamandi
Kızlar mayısın 9 u yumurtlama 11 i çatlamaydi , iki gündür belim ağrıyor bu belirti olabilir mi