Hamilelik belirtisi

21Hanim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
62
-4
1
30
Kızlar mayısın 9 u yumurtlama 11 i çatlamaydi , iki gündür belim ağrıyor bu belirti olabilir mi

Mayisin 9 u mu haziranin 9 u mu anlayamadim eger mayisin 9 uysa adet gormediysen mutlaka test yapmalisin

Eğer Haziran ise o kadar çabuk belirti vereceğini düşünmüyorum, ama inşallah vardır

Yani catlama uzerinden degerlendirirsek henuz 3 gun falan olmus bu kadar erken belirti olmayabilir ama insallah gonlune gore olsun

yumurtlamayla çatlama arasında 2 gün olabiliyor mu nasıl anladınız? ben ovulasyonda çift yakaladım bir gece önce değerlendirmiştik. sabah 10da çift çizgiydi 14 de silinmeye başlamıştı o günün gecesi de değerlendirdik. doğru mu sizce yardımcı olurmusunuz?

Benim iki gün pik üçüncü gün silikti o zaman çatlama olmuştur sizinde

evet beyaz var çok sayılmaz. sol kasığımda arada ağrı oluyor batma gibi. dün de rahimin olduğu yerde sızlama oldu geçti ama sistit de olabilir off bilemiyorum bata daha 10 gün var
Sizin yum ne zamandi

Kızlar mayısın 9 u yumurtlama 11 i çatlamaydi , iki gündür belim ağrıyor bu belirti olabilir mi

Benimde çatlamam sizinle aynı gün ve catlamadan itibaren bel ağrısı şiddeti arttı daha coook gün var bata ama insan bi umut araştırıyor

Şeffaf uzayan akıntı geliyor bir haftadır yumurtlama akıntısı gibi. Hamilelik belirtisi midir sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…