Hamilelik belirtisi

Aslinur2615

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
60
22
3
24
4 gün önce test yaptım fakat negatif çıktı bugün de normalde adet günüm ama olmadım daha ve bir haftadır kasik ağrım ve baş dönmem var oturduğum yerde başım dönüyor üç gündür ateş gibi yanma hissim var özellikle ayaklarımın alti karnimda şişlik ve çok afedersiniz gazda var test yanlış olabilir mi tekrar test yapmalı miiym yoksa hamilelik değil mi belirtiler bir gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum

Canım 7 güne kadar gecikme normal sayılıyor geç yumurtlamadan kaynaklı. Belirtiler psikolojik olabiliyor bende çok yaşadım. Testi tekrarla garanti olsun diyorsan direk kan ver. İnşallah hamilesindr

Ben gebeliğimi gaz sancısı ile hastaneue gittiğimde öğrendim canım. Umarım hamilesindir
Bu ay çok değişik karın şişkinliği yaşıyorum davul gibi. Tartıya bakıyorum asla yansımıyor çünkü gaz. Egzersiz yapan sağlıklı beslenen biriyim bu kadar olması normal mi bilemiyorum. Adetime 6-7 gün kaldı. Gebelik belirtisi olabilir mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…