Sanmıyorum ilk birlikteliginizse ondan olmuş olabilirMerhaba aranıza yeni katıldım.. nişanlimla beraber olduk yumurtlamadan1 gün sonra.2 gun boyunca beraber olduk.sonrasinda 3 gun sonra kasiklarim ağrımaya başladı alt karin kasigim ağrımaya başladı eğilip kalkarken zorlanır oldum smdi biraz daha iyiyim ara ara adet sancısı oluyorum.adetime 2 gun kaldi acaba hamile miyim
İlk beraberligimiz değilSanmıyorum ilk birlikteliginizse ondan olmuş olabilir
Hm o zmn oladabilir ama bence adetiniz gecikmeden test yapmayinİlk beraberligimiz değil
Aynenn bakalim artik.herkeste farklı belirtiler oluyor ama ben ilk defa karin ağrıları yasadimHm o zmn oladabilir ama bence adetiniz gecikmeden test yapmayin
Nee cesarettt ya cahil cesareti olsa gerek. Gebelik vardır inşallahMerhaba aranıza yeni katıldım.. nişanlimla beraber olduk yumurtlamadan1 gün sonra.2 gun boyunca beraber olduk.sonrasinda 3 gun sonra kasiklarim ağrımaya başladı alt karin kasigim ağrımaya başladı eğilip kalkarken zorlanır oldum smdi biraz daha iyiyim ara ara adet sancısı oluyorum.adetime 2 gun kaldi acaba hamile miyim
InsallahNee cesarettt ya cahil cesareti olsa gerek. Gebelik vardır inşallah
Benim de kasıklarımda belirttiğiniz gibi belirti oldu. Yanlış anlama ama korunmadınız mı?Merhaba aranıza yeni katıldım.. nişanlimla beraber olduk yumurtlamadan1 gün sonra.2 gun boyunca beraber olduk.sonrasinda 3 gun sonra kasiklarim ağrımaya başladı alt karin kasigim ağrımaya başladı eğilip kalkarken zorlanır oldum smdi biraz daha iyiyim ara ara adet sancısı oluyorum.adetime 2 gun kaldi acaba hamile miyim
Gebelik istiyorsunuz sanırım Allah gönlünüze göre versin inşallahInsallah
Bilerek korunmadik haftaya zaten nikahımız olucak..diyorum ya normal adet zamanlarıma yakin ne karin ağrım oldu ne de kasiklarim bu kadar agridi.bi kac gundur alt karin bölgem oturup kalkınca kramp giriyordu dikkatli hareket ettim bugün biraz ağrım gecti ama 2 gundur sabahları kisa süreli adet sancısı yasiyorumBenim de kasıklarımda belirttiğiniz gibi belirti oldu. Yanlış anlama ama korunmadınız mı?
Amin inşallah haftaya nikah olucak zaten biz birzz erken davrandıkGebelik istiyorsunuz sanırım Allah gönlünüze göre versin inşallah
Belirtiler kişiden kişiye değişebilir, kasık ağrısı, renksiz su gibi akıntı, Göğüslerde büyüme ve sızlama gibi belirtiler regliden önce gözüküyor. Gecikmeyi bekleyip test yapabilirsiniz.Bilerek korunmadik haftaya zaten nikahımız olucak..diyorum ya normal adet zamanlarıma yakin ne karin ağrım oldu ne de kasiklarim bu kadar agridi.bi kac gundur alt karin bölgem oturup kalkınca kramp giriyordu dikkatli hareket ettim bugün biraz ağrım gecti ama 2 gundur sabahları kisa süreli adet sancısı yasiyorum
Belirtiler kişiden kişiye değişebilir, kasık ağrısı, renksiz su gibi akıntı, Göğüslerde büyüme ve sızlama gibi belirtiler regliden önce gözüküyor. Gecikmeyi bekleyip test yapabilirsiniz.
Evet bekliycezzz bakalimBelirtiler kişiden kişiye değişebilir, kasık ağrısı, renksiz su gibi akıntı, Göğüslerde büyüme ve sızlama gibi belirtiler regliden önce gözüküyor. Gecikmeyi bekleyip test yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?