Hamilelik belirtisi

eylul0605

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
8
0
16
25
İyi akşamlar benim son adet tarihim 23 ağustos normalde geri çekilme ile korunuyorduk 9 Eylül yumurtlama zamanımda korunmayı bıraktık eşimle birliktelik oldu bugüne kadar birliktelik yaşadık ve bel ağrısı karın ağrısı kramplar halsizlik uyku isteği yaşıyorum bugün regl olmam gerekiyordu olmadım akşam üstü test yaptım negatif çıktı yarın sabah ilk idrarla test yapsam sonuç değişir mi günüm 5 aydır düzenliydi hiç gecikmezdi her ayın 23 ünde sabahları regl olurdum lütfen yardımcı olur musunuz?

İyi akşamlar benim son adet tarihim 23 ağustos normalde geri çekilme ile korunuyorduk 9 Eylül yumurtlama zamanımda korunmayı bıraktık eşimle birliktelik oldu bugüne kadar birliktelik yaşadık ve bel ağrısı karın ağrısı kramplar halsizlik uyku isteği yaşıyorum bugün regl olmam gerekiyordu olmadım akşam üstü test yaptım negatif çıktı yarın sabah ilk idrarla test yapsam sonuç değişir mi günüm 5 aydır düzenliydi hiç gecikmezdi her ayın 23 ünde sabahları regl olurdum lütfen yardımcı olur musunuz?
Olabilir canım sen 1 2 gün snr tekrarla

Bu sabah tekrar ilk tuvaletle yaptım negatif çıktı galiba hamile değilim korunmayı bıraktığımız için regl gecikmiş olabilir mi?
Gec dollenme kendini adet 10 gectikten sonra bile belli edebiliyor.

Biraz daha bekle strestende olabiliyo 4 5 gün gecikmen olursa kan verirsin bence
Streste yapmıyorum aslında 1.5 yaşında bir kızım var 2.ciyi tek büyümesin diye istedik bi kardeşi olsun diye bakalım hayırlısı olsun beklicem biraz daha hiç gecikmezdi normalde ilk defa böyle bişey oldu bende regl olmayınca sonuç negatif cıkınca herhalde korunmayı bıraktıgımız için gecikti diye düşünüyorum

Streste yapmıyorum aslında 1.5 yaşında bir kızım var 2.ciyi tek büyümesin diye istedik bi kardeşi olsun diye bakalım hayırlısı olsun beklicem biraz daha hiç gecikmezdi normalde ilk defa böyle bişey oldu bende regl olmayınca sonuç negatif cıkınca herhalde korunmayı bıraktıgımız için gecikti diye düşünüyorum
Olabilir tabi

Hamile degilseniz bu ay 2-3 gun gec yumurtlamissinizdir o yuzdende gec adet olursunuz. Endise etmeyin testte cikardi

Kızlar size bişey sorucam reglime 9 gün kaldı ama değişik şeyler oluyor kasıklarım da ağrılar oluyor vajina üstüme doğru vuruyor daha çok sağ kasık ağrısı fazla oluyor belim çok ağrıyo iki gündür miğde bulantısı yaşadım bazı kokular ağır geliyo göğüslerim hassaslaştı ve ağrı yapıyo ve ağır geliyo bana adetime 9 var daha belirti başlar mı ve bunları bir haftadır çekiyorum yaşayan var mı

Back
X