Hamilelik belirtisi

Bussraa1234

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
402
75
18
26
Kızlar merhaba. Ben tam 8 ay denedim ve 8 ayın sonunda hamile kaldım ve ilk hamileliğimdi ve 9 haftalık bebeğimi bilinmeyen sebepten dolayı düşürdüm. Düşükten 4 gün sonra vakumlu kürtaj oldum. Kürtajdan 44 gün sonra adet oldum. 24 kasım ilk adet günüm. Ben negatif kan grubuna sahibim eşim, pozitif. Düşükten 3 gün sonra bana kan iğnesi yapılmalıydı ama biz bilmediğimiz için 11 gün sonra yaptırdık.
Kürtajdan sonra drla konuştum 2 ayın tamamında gel, ilaç falan yazıp seni gebeliğe hazırlayalım dedi. Ama ben maddi sorunumuz olduğu için dr gitmedim. İlk adetim bitiği gün evde kaset test yaptım 1 çizgi çıktı. Gözlerim sayıfladığı için 2 ci silik gördüm sanki. HCG sıfırlanmışmı diye yapmıştım
İlk gebeliğimde sadece göğüslerimde sanki taş varmış gibi bir hiss vardı. Ve sağ yumurtalığımda batmalar vardı. Başka da bir belirti yoktu. 5-6 haftamda benden beyaz akıntı gelmeye başladı.
Şimdi sağ yumurtalığımda 1-2 defa batmalar oldu. Ve bir kaç gündür iç çamaşırımda beyaz akıntı gibi birşeyler görüyorum.
Sizce hamile ola bilirmiyim?

İnşallah hamilesinizdirRabbim gönlünüze göre versin

İnşallah hamilesinizdirRabbim gönlünüze göre versin
İnşaAllah canım benim. Aslında ben biraz ilaç falan kullanıp sağlıklı şekilde gebe kalmak istiyordum. Çünkü (-) kan iğnesini geç yapmam beni biraz tedirgin ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…