Kızlar merhaba. Ben tam 8 ay denedim ve 8 ayın sonunda hamile kaldım ve ilk hamileliğimdi ve 9 haftalık bebeğimi bilinmeyen sebepten dolayı düşürdüm. Düşükten 4 gün sonra vakumlu kürtaj oldum. Kürtajdan 44 gün sonra adet oldum. 24 kasım ilk adet günüm. Ben negatif kan grubuna sahibim eşim, pozitif. Düşükten 3 gün sonra bana kan iğnesi yapılmalıydı ama biz bilmediğimiz için 11 gün sonra yaptırdık.
Kürtajdan sonra drla konuştum 2 ayın tamamında gel, ilaç falan yazıp seni gebeliğe hazırlayalım dedi. Ama ben maddi sorunumuz olduğu için dr gitmedim. İlk adetim bitiği gün evde kaset test yaptım 1 çizgi çıktı. Gözlerim sayıfladığı için 2 ci silik gördüm sanki. HCG sıfırlanmışmı diye yapmıştım
İlk gebeliğimde sadece göğüslerimde sanki taş varmış gibi bir hiss vardı. Ve sağ yumurtalığımda batmalar vardı. Başka da bir belirti yoktu. 5-6 haftamda benden beyaz akıntı gelmeye başladı.
Şimdi sağ yumurtalığımda 1-2 defa batmalar oldu. Ve bir kaç gündür iç çamaşırımda beyaz akıntı gibi birşeyler görüyorum.
Sizce hamile ola bilirmiyim?