- 25 Şubat 2023
- 12
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi birkadinnnn
-
Merak etmeyin hamile değilsiniz ama sorumsuzsunuzKızlar merhaba ben 12 şubatta Regl oldum ve 16 şubatta sevgilimle birlikte olduk reglimin 5. Günü falan içime boşalmadığını söyledi güveniyorum ona ama bugün ayın 25 i hafif bel ağrısı ve arada bir kasıklarımda kasılmalar oluyor hamile olma ihtimalim var mı ? Regliyken beraber olduk çünkü
Merak etmeyin hamile değilsiniz ama sorumsuzsu
Reglken birlikte olmuşsunuz. İlk önce cinsel sağlık hakkında bilgi edinmeniz gerekiyor. Regl döneminde enfeksiyona çok açık oluyor vücut. Onun haricinde reglken yumurtlama ihtimaliniz çook düşük. Hamile değilsiniz yani. Zaten olsanız bile 10 günde belirti yaşamazsınız. Psikolojik olabilir, ya da regl döneminde korunmasız ilişki yaşadığınız için enfeksiyon kaptınız. Hamile değilsiniz, içiniz rahat olsunŞuan test yapma şansım yok korkuyorum
Korkma hamilelik olmaz olursa da ihmalden olur ama inşallah olmaz ama korunmadan deneme bir dahaŞuan test yapma şansım yok korkuyorum
İdrar yoReglken birlikte olmuşsunuz. İlk önce cinsel sağlık hakkında bilgi edinmeniz gerekiyor. Regl döneminde enfeksiyona çok açık oluyor vücut. Onun haricinde reglken yumurtlama ihtimaliniz çook düşük. Hamile değilsiniz yani. Zaten olsanız bile 10 günde belirti yaşamazsınız. Psikolojik olabilir, ya da regl döneminde korunmasız ilişki yaşadığınız için enfeksiyon kaptınız. Hamile değilsiniz, içiniz rahat olsun
İdrar yollarından enfeksiyon kapmış olabilirim evet umarım yaşanmaz
İnşallahKorkma hamilelik olmaz olursa da ihmalden olur ama inşallah olmaz ama korunmadan deneme bir daha
Regl ne zamanİnşallah
12 sinde olmuştum martın 10 u gibi hamilelik durumu olmazsa eğer regl olucamRegl ne zaman
Hamile olamazsın normal kanaman varken yumurtlama olmaz regl devam ediyorsa bitmemişse12 sinde olmuştum martın 10 u gibi hamilelik durumu olmazsa eğer regl olucam
Beraber olduğumuz güne kadar kanamam vardı ama hafiflemişti beraber olduktan sonra lekelenmelerim oluştu sonra bitti zatenHamile olamazsın normal kanaman varken yumurtlama olmaz regl devam ediyorsa bitmemişse
Test yaparsam sonuçlanır mı ?Beraber olduğumuz güne kadar kanamam vardı ama hafiflemişti beraber olduktan sonra lekelenmelerim oluştu sonra bitti zaten
Çıkmaz teste ne gibi belitin vaeTest yaparsam sonuçlanır mı ?
Çıkmaz teste ne gibi belitin va
Sağ kasık tarafımda ağrı var kramp gibi bir de idrara çıkıyorum sürekliÇıkmaz teste ne gibi belitin vae
Bir test al yap korkunun ecele faydası yok inşallah yoktur olacağını sanmıyorum pekSağ kasık tarafımda ağrı var kramp gibi bir de idrara çıkıyorum sürekli
Öneriniz var mı hangi marka test alırsam daha iyi sağlıklı bir sonuç alabilirim?Bir test al yap korkunun ecele faydası yok inşallah yoktur olacağını sanmıyorum pek
Bence biraz daha bekle psikolojik olarak öyle düşünüyor olabilirsin ilk kez böyle ilişki yaşadığın içinÖneriniz var mı hangi marka test alırsam daha iyi sağlıklı bir sonuç alabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?