- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
Yok olmadım 28 Eylüldü en son zatenDevam ve hamileyim ben aşkm
hala adet olmadın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok olmadım 28 Eylüldü en son zatenDevam ve hamileyim ben aşkm
hala adet olmadın mı
Başka bi sıkıntında olabilir bak ihmal etmeYok olmadım 28 Eylüldü en son zaten
İşte yeni prolaktinim düşmüştu bu ay bakayım ne var ne yok aile hekimi öyle hormonlara bakıyorlar mıBaşka bi sıkıntında olabilir bak ihmal etme
Kadın doğuma git canım Allah korusun inşallah kötü birşey değildirİşte yeni prolaktinim düşmüştu bu ay bakayım ne var ne yok aile hekimi öyle hormonlara bakıyorlar mı
Dahiliye endokrinoloji kafın doğum bakar aile hakimi de emin degılımİşte yeni prolaktinim düşmüştu bu ay bakayım ne var ne yok aile hekimi öyle hormonlara bakıyorlar mı
Kız zor buldum mesajları noldu hamilelik çıktı mı sendeCanım senin karın şişkinliğin geçti mi yoksa devam ediyor mu
Ben o ay gebe değildim adet oldum 24 kasimdaKız zor buldum mesajları noldu hamilelik çıktı mı sende
Kız zor buldum mesajları noldu hamilelik çıktı mı sende
Bu seferde böyle çıktı adetimin üstünden bir gün geçti
Yapma be kuzum o kadar da ümitlenmiştik çok dua ettim sana hala ediyorumBen o ay gebe değildim adet oldum 24 kasimda
Hayırlısı inşallah bu sefer en müjde haberi alırsınBu seferde böyle çıktı adetimin üstünden bir gün geçti
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinYapma be kuzum o kadar da ümitlenmiştik çok dua ettim sana hala ediyorum![]()
Teşekkür ederim fotoğrafta çizgiyi gorebiliyor musunHayırlısı inşallah bu sefer en müjde haberi alırsın![]()
Amin canım benim ben şu an 4 aylık hamişim allahım sağlıkla kucağıma versin Sanada çok dua ediyprum sen çok ümitlenmiştinAllah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Evet gördüm çift çizgi inşallah bu sefer vardır
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin canım benim ben şu an 4 aylık hamişim allahım sağlıkla kucağıma versin Sanada çok dua ediyprum sen çok ümitlenmiştin![]()
Amin canım benim inşallah allahım Sanada en yakın zamanda nasip etsinRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah ya rahmim çok kasılıyor sızlıyor resmen ve 4 gündür çok uyuyorum halsizimEvet gördüm çift çizgi inşallah bu sefer vardır
Çok sağol Allah razı olsun canımAmin canım benim inşallah allahım Sanada en yakın zamanda nasip etsin![]()
Benim ilkte böyle adet sancısı gibi ama çok hafif ağrım vardı tuvalete girince geçiyordu ama kasılmalarım vardı hissediyordum bişey var gibiydiİnşallah ya rahmim çok kasılıyor sızlıyor resmen ve 4 gündür çok uyuyorum halsizim