- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Canim1 hafta daha bekle sonra yap erkenden belli olmazniye kimse birsey yazmiyor ya
Canim1 hafta daha bekle sonra yap erkenden belli olmaz
Canim tamamen psikolojik.dur daha ne lavabosu bismallah.ama benik hic kasiklarim agrimazdi ki boyle cok korkuyorum baska birsey diye..lavaboyla arkadss olduk surekli idrar yuzunden :)
Canim tamamen psikolojik.dur daha ne lavabosu bismallah.
Canim nette cok gezme kafani rahay tut herseyin hayirlisigercektenmi :s ya ben aslinda kararsizdim hazirmiyim diye ama karar verince insan gercekten sabirsizlaniyormus... tum belirtiler uyuyo ama adet diye gecistiriyorum yarin icin randevu aldim anlaticam suphemide soylemek istiyorum yarin negatifi gorunce anlarim artik ne diyelim
:) korkma acele etme sen istedigin zaman degil rabbim istedigi zaman olur.. Bunu unutma[/QUOTE][QUOTE="Yesilperiii, post: 36724046, member: 62rabbimhaklisin galiba.
cok sagol canim ama yarini merak etmiyo degilim:) korkma acele etme sen istedigin zaman degil rabbim istedigi zaman olur.. Bunu unutma
:) canim benim yaa rabbim hakkinizda hayirlisini versin bana da bebis versin melegimin yerini dolduramaz ama ...neyae[/QUOTE]cok sagol canim ama yarini merak etmiyo degilim
Testi cok erken yapmissin canim adetin geçtikten 4 gun sonra yapmalisin yada adet donemine bi kac gun varsa kan testi yaptir 10 mlu uzeri pozitifKızlar merhaba günlerdir sizleri takip ediyorum ve araniza yeni katıldım.. size sorularım olacak kafam çok karıstı..
Gecen ay agustos 1 adet oldum ama benim adetim genelde ileri atar ben 5 aylik evliyim ve bu ay karar verdik 16sında ilk korunmasız iliskim oldu...5 gün sonrasi 2 gün kasik agrisi yasadim daha önce hic olmamisti... karnim cok sis gaz sancimlarimda oluyo ona yordum aslinda... dun bir kasık agrim basladi cok kotu halsizim 2 3 gundur uykudan alamiyorum kendimi bugunde bel, karin, gögüs ucu agrisi,gogus agrisi cok fenayim hareket ederken kasiklarina bicak saplaniyo bugun adet olmadim... ve adet olurum diye dusundum umutlanmamak icin ama entresan olan adet olunca agrilarim olurken simdi öncesinde neden kasimlarim agriyo? dunde bugunde test yaptim negatif adetten 4 gün once testi yaptim yine negatif korkmaya basladim yardim lutfennnnn ????
adetim 1 agustostu yani dun ama ben 2 gündur kasik agrisi bel agrisi zor dayandim simdide ara ara batiyor anlamadim...bu ay ki agri cok farkli geldi oyuzden kafam karisti aslinda suan adetim 1 gun gecmis oldu dayanamiorm agrilara saat 3 gibi gidicem kadindoguma kanda cikarmi var ise ?Testi cok erken yapmissin canim adetin geçtikten 4 gun sonra yapmalisin yada adet donemine bi kac gun varsa kan testi yaptir 10 mlu uzeri pozitif
Cikaradetim 1 agustostu yani dun ama ben 2 gündur kasik agrisi bel agrisi zor dayandim simdide ara ara batiyor anlamadim...bu ay ki agri cok farkli geldi oyuzden kafam karisti aslinda suan adetim 1 gun gecmis oldu dayanamiorm agrilara saat 3 gibi gidicem kadindoguma kanda cikarmi var ise ?
sizin tecrubeniz varmi bu konuda? sizinde mi ilk
Canim ben 2 tane evladimi kaybettim ilk kirk gunluktu dustu ikincisi 1 hafta yasadi ve melek oldu..sizin tecrubeniz varmi bu konuda? sizinde mi ilk
Canim ben 2 tane evladimi kaybettim ilk kirk gunluktu dustu ikincisi 1 hafta yasadi ve melek oldu..
Sagol canim yaa o yuzden heycanini anliyabiliyorum. Bakalim 6 ay oldu insallah hayirli saglikli omurlu tum isteyenlere rabbim bana da nasib etsin. Cennet kusum benimah canim rabbim sana sabir versin insallah en yakin surede istedigine kavusursun umudunu kaybetme allah büyük...
teyzem 1 cocugunu buyuttu sonra ikinciyi yapti 6 aylik dogdu 2 hafta yasama mücadelesi verdi ne dualar ettik son bir kez gördü ve o aglamasini asla unutamam ve öldü melekSagol canim yaa o yuzden heycanini anliyabiliyorum. Bakalim 6 ay oldu insallah hayirli saglikli omurlu tum isteyenlere rabbim bana da nasib etsin. Cennet kusum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?