- 4 Eylül 2019
- 69
- 29
- 38
- 31
- Konu Sahibi Korkusuzanneadayim
-
Sizce adetimin gecmesini bekliyeyim mi.doktorada virüsten dolayı gidemiyoruz malum.evde 1 tane.erken gebelik testim var sadece bide sağ başındayım alma.imkanim yok merkeze inmem lazım yasak varOlabilir canım yerleşme kanaması olabilir
.Sizce adetimin gecmesini bekliyeyim mi.doktorada virüsten dolayı gidemiyoruz malum.evde 1 tane.erken gebelik testim var sadece bide sağ başındayım alma.imkanim yok merkeze inmem lazım yasak var
Ozman adet günümü bekleyeyim.gelmezse sabahına test yapayım bariBence beklemelisin çünkü negatif çıkar bhcg değerin daha çok düşük olduğu için testte görünmez
Bence de en mantıklısı o olur inş vardır bebişOzman adet günümü bekleyeyim.gelmezse sabahına test yapayım bari
Benimde öyle oldu adetime 3 gün kala kahve lekelenme geldi hemen test yaptm ertesi sabah çift çizgi çıktı doktora gittim progestan verdi tutunması için sende hemen bi test yap bende de hafiften mide bulantısı oluyorduHanımlar adetime 5 gün var adet gecikmem yok fakat kasıkta ağrım midede bulantim var 1 sefer de ishal oldum sadce şişkinliğin var ve sabah kalktigimda hafif kahverengi leke gelmisdi dedim adet olacam heralde tarihime baktim.daha 5 gun var hamilelik belirtisi olabilirmi
Benimde öyle oldu adetime 3 gün kala kahve lekelenme geldi hemen test yaptm ertesi sabah çift çizgi çıktı doktora gittim progestan verdi tutunması için sende hemen bi test yap bende de hafiften mide bulantısı oluyorduHanımlar adetime 5 gün var adet gecikmem yok fakat kasıkta ağrım midede bulantim var 1 sefer de ishal oldum sadce şişkinliğin var ve sabah kalktigimda hafif kahverengi leke gelmisdi dedim adet olacam heralde tarihime baktim.daha 5 gun var hamilelik belirtisi olabilirmi
InşallahBence de en mantıklısı o olur inş vardır bebiş
Doktorada gidemiyoruz ki virüsten bugün gelirse gelecek adetim gelmezse sabah test yapcam erken gebelik testi vardı evde bi yapayım bakalım.insallah bebişim vardır dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarBenimde öyle oldu adetime 3 gün kala kahve lekelenme geldi hemen test yaptm ertesi sabah çift çizgi çıktı doktora gittim progestan verdi tutunması için sende hemen bi test yap bende de hafiften mide bulantısı oluyordu
Kızlar yaptım erken gebelik testi vardı elimde predictor express die bi markanın ve silik çıkdı ikinci çizgi sevinsem mi uzulsekmi bilemedim kan testine ne zman gitmem gerekiyor ki ?Bence de en mantıklısı o olur inş vardır bebiş
Kuzum bana hamilesin gibi geldi . Umut vermek gibi olmasın ama daha silik çıkıp hamile olanlar var. Kan testine adet geçtikten 3-4 gün sonra gidersen garanti çıkarKızlar yaptım erken gebelik testi vardı elimde predictor express die bi markanın ve silik çıkdı ikinci çizgi sevinsem mi uzulsekmi bilemedim kan testine ne zman gitmem gerekiyor ki ?
Yarin hastaneye gideceğim inşallah vardır ya senle konuşunca rahatladım kuzum saol inşallah anneliği taddiriyordur rabbimKuzum bana hamilesin gibi geldi . Umut vermek gibi olmasın ama daha silik çıkıp hamile olanlar var. Kan testine adet geçtikten 3-4 gün sonra gidersen garanti çıkar
Gittin mi kuzum doktoraYarin hastaneye gideceğim inşallah vardır ya senle konuşunca rahatladım kuzum saol inşallah anneliği taddiriyordur rabbim
hayırlı olsun canm bende yarın gidicem doktora İnŞallah Sağlıklı gebelik gecirmek dileğiyleGittim teyzesi 5 hafta 5 günlük.hamileyim❤
Ah canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı huzurlu bir şekilde kucağına alırsınGittim teyzesi 5 hafta 5 günlük.hamileyim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?