Adet düzensizliği de olabilir, 10 gün sürmesi anormal bir durum olduğunu gösteriyor olabilir. İmkanınız varsa direkt kan testi yaptırın varsa çıkarMerhaba ben 2 senelik evliyim bi kaç aydır hamilelik düşünüyoruz 7 haziran da regli oldum ama ilk defa 10 gün sürdü şuan hala regli olmadım dün sabah kahverengi leke geldi akşama doğru pembe oldu şuan da da sadece peçeteye gelecek kadar pembe leke var onun dışında bel ağrısı bacak ağrısı mevcut çok yorgun hissediyorum 3-4 gündür sürekli uyuyorum sizce belirti olabilir mi test yapmalimiyim? Diğer ay regli çok uzun sürdüğü için şuan ki regli tarihi geldimi geçtimi anlayamadim
Kuzum önce bi test yap ondan sonra kan testine gidersinMerhaba ben 2 senelik evliyim bi kaç aydır hamilelik düşünüyoruz 7 haziran da regli oldum ama ilk defa 10 gün sürdü şuan hala regli olmadım dün sabah kahverengi leke geldi akşama doğru pembe oldu şuan da da sadece peçeteye gelecek kadar pembe leke var onun dışında bel ağrısı bacak ağrısı mevcut çok yorgun hissediyorum 3-4 gündür sürekli uyuyorum sizce belirti olabilir mi test yapmalimiyim? Diğer ay regli çok uzun sürdüğü için şuan ki regli tarihi geldimi geçtimi anlayamadim
4 gün oldu soluk pembe akıntı devam ediyor sadece peçeteye gelecek şekilde acile test için gitsem mi pazartesi mi beklesemAdet düzensizliği de olabilir, 10 gün sürmesi anormal bir durum olduğunu gösteriyor olabilir. İmkanınız varsa direkt kan testi yaptırın varsa çıkar
Yaptım maalesef çıkmadı ama 4 gündür soluk pembe leke geliyor akışkan peçeteye gelicek şekilde acile test için gitsem miKuzum önce bi test yap ondan sonra kan testine gidersin
Bence git eğer kasık ağrısı veya bel ağrısı yoksa çünkü yerleşme kanaması ağrısız oluyorYaptım maalesef çıkmadı ama 4 gündür soluk pembe leke geliyor akışkan peçeteye gelicek şekilde acile test için gitsem mi
Sadece bel agrım oluyor sabahlarıBence git eğer kasık ağrısı veya bel ağrısı yoksa çünkü yerleşme kanaması ağrısız oluyor
Test için acile gitmeyin bence. Kanaması gelen, sancısı olan acile gidiyor önemli olmayan bir şey için meşgul etmeyin derim. Pazartesi verirsiniz kan4 gün oldu soluk pembe akıntı devam ediyor sadece peçeteye gelecek şekilde acile test için gitsem mi pazartesi mi beklesem
Yumurtlama dönemi de olabilir zamanı degilse bile 2 kez yumurtluyor da olabilirsiniz çünkü ağrılı lekelenme genelde yumurta oluşurken oluyor kendimden biliyorumYaptım maalesef çıkmadı ama 4 gündür soluk pembe leke geliyor akışkan peçeteye gelicek şekilde acile test için gitsem mi
Hımmm adet olabilirsinSadece bel agrım oluyor sabahları
Belkide gebelik var ve şuan kanama risk durumda da olabilir , kanaması olan acile gidiyor demissiniz ama basite alınacak bi durum değil ki !Test için acile gitmeyin bence. Kanaması gelen, sancısı olan acile gidiyor önemli olmayan bir şey için meşgul etmeyin derim. Pazartesi verirsiniz kan
Sadece sabahları bel agrım var sizde de öylemi oluyor acabaYumurtlama dönemi de olabilir zamanı degilse bile 2 kez yumurtluyor da olabilirsiniz çünkü ağrılı lekelenme genelde yumurta oluşurken oluyor kendimden biliyorum
Ben çok şükür bu hafta pozitif sonucumu aldım ama yumurtlama dönemlerim hep kanamalı ve ağrılı olurdu baya regly ağrısı yaşardımSadece sabahları bel agrım var sizde de öylemi oluyor acaba
İnşallah sağlıklı bi gebelik yaşayıp sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınızBen çok şükür bu hafta pozitif sonucumu aldım ama yumurtlama dönemlerim hep kanamalı ve ağrılı olurdu baya regly ağrısı yaşardım
Amin inşallah teşekkür ederim rabbim isteyen dua eden herkese nasip etsin inşallahİnşallah sağlıklı bi gebelik yaşayıp sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız
“Acile test için gitsem mi” diye sordunuz. “kanamam anormal geldi, kötü bir şey olabilir mi acile gitmeli miyim?” diye sormadınız. Naparsanız yapın, test için acile gitmek diyince saçma geliyor. Adı üstünde çünkü “acil”Belkide gebelik var ve şuan kanama risk durumda da olabilir , kanaması olan acile gidiyor demissiniz ama basite alınacak bi durum değil ki !
Merhaba yumurtalama zamanı grimsi kahvemsi lekelenme normal mi ?Yumurtlama dönemi de olabilir zamanı degilse bile 2 kez yumurtluyor da olabilirsiniz çünkü ağrılı lekelenme genelde yumurta oluşurken oluyor kendimden biliyorum
Kahverengi gibi zaten lekelenme de olabiliyor benim bazende normal regly gibide gelebiliyor ara kanamam yine bı doktora danışın isterseniz ama çocuk düşünceniz varsa muhakkak değerlendirin kanama olan günü ve bir sonra ki günüMerhaba yumurtalama zamanı grimsi kahvemsi lekelenme normal mi ?
Bekarım ben ilkkez yumurtlama gününde denk gelince böyle birşeye korktum biranda normal mi diyeKahverengi gibi zaten lekelenme de olabiliyor benim bazende normal regly gibide gelebiliyor ara kanamam yine bı doktora danışın isterseniz ama çocuk düşünceniz varsa muhakkak değerlendirin kanama olan günü ve bir sonra ki günü
Aşırı stresten de olabilir hormanel de olabilir devam ederse isterseniz bı doktora gidin benimde evlenmeden önce başlamıştıBekarım ben ilkkez yumurtlama gününde denk gelince böyle birşeye korktum biranda normal mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?