Hamilelik belirtisimi

sedefcicek

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
15
1
6
26
Kızlar yardım edin adetim 14 gün geçti aşırı sırt agrım var ara ara sancı giriyo kasıgıma uyku hali yorgunluk halsizliğim var bide bugün nescafe içtikten sonra mide bulantım oldu test yapmalımıyım sizce

14 gün geçilmesine rağmen test yapmadınız mı! Valla helal olsun. Normaldede düzensiz mi

Yok artık 14 gün mü? Benim 2 gün geçince eşim koştura koştura test yaptırttı. Test yap bence hemen

Bence gidin kan verin var mı yok mu onu bilin eğer gebelik yoksa sökülmesi için çareler arayın bazen havalardan düzensizlik olabiliyor umarım vardır bebiş Nescafe içince hep benimde midem bulaniyor

Yok artık 14 gün mü? Benim 2 gün geçince eşim koştura koştura test yaptırttı. Test yap bence hemen

Bence gidin kan verin var mı yok mu onu bilin eğer gebelik yoksa sökülmesi için çareler arayın bazen havalardan düzensizlik olabiliyor umarım vardır bebiş Nescafe içince hep benimde midem bulaniyor
normalde kahve seven biriyimdir ama anlamadım yani hamilemiyim diye acaba düşüncede de değilim anlamadım

normalde kahve seven biriyimdir ama anlamadım yani hamilemiyim diye acaba düşüncede de değilim anlamadım
ben kahveye aşığım ama şu an aklıma bile gelmiyor. Hamilelik belirtileri kişiden kişiye göre değişiyor hemen test yapmalısın bence . İnşallah vardır

ben kahveye aşığım ama şu an aklıma bile gelmiyor. Hamilelik belirtileri kişiden kişiye göre değişiyor hemen test yapmalısın bence . İnşallah vardır
ayy inşAllah
Bence yaptır ne olucak ki üzülüyor insan ama test yaparken olumsuz seçeneğini de aklına getir inşallah pozitif görürsün. Haber ver vizede
inşallah bu akşam yaparım

evet hepsini yaşadım
Size bi sorum olucak arkadaşlar nişanlımla ufak bi şey yaşadık hala bakireyim ve boşalma durumu olmadı zevk suyunun gelip gelmemesi konusunda endişeliyim nişanlım olmadığını söylüyor ama çok endişeliyim bide ben adetimin bittiği gün yaşadım bu olayı hamilelik ihtimali var mıdır sizce

Bu yeryüzündeki en küçük ihtimallll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…