- 24 Temmuz 2024
- 20
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi sedefcicek
-
Gerçekten miBu yeryüzündeki en küçük ihtimallll
Ya tabii ki erkeklerin hamile kalması gibi bişeyGerçekten mi
Ama son zamanlarda rahatsızım mide bulantısı baş dönmesi arada ishal ve hastaneye gittim enfeksiyon olduğunu söylediler bide kullandığım antibiyotikler var çok fazla stres kaygı var hamile olmaktan korktuğum için .bu belirtilerin neyden kaynaklı olduğunu çözemedim bu yüzden endişeliyimBu yeryüzündeki en küçük ihtimallll
Beta ver o zaman rahatlaAma son zamanlarda rahatsızım mide bulantısı baş dönmesi arada ishal ve hastaneye gittim enfeksiyon olduğunu söylediler bide kullandığım antibiyotikler var çok fazla stres kaygı var hamile olmaktan korktuğum için .bu belirtilerin neyden kaynaklı olduğunu çözemedim bu yüzden endişeliyim
Nişanlımda aynısını söyledi sen hamileysen bende hamileyimdir dediYa tabii ki erkeklerin hamile kalması gibi bişey
Yarın gidip verecm ama yoktur değil mi hamilelikBeta ver o zaman rahatla
İmkanszzzzzYarın gidip verecm ama yoktur değil mi hamilelik
Ahh çok sağolun gerçekten içimi rahatlattınızİmkanszzzzz
Kan ver ama için rahatlasınAhh çok sağolun gerçekten içimi rahatlattınız
Aynen öyle yapıcamKan ver ama için rahatlasın
Kızlar zevk suyundan hamile kalır mıyım sizce hala bakireyimBence yaptır ne olucak ki üzülüyor insan ama test yaparken olumsuz seçeneğini de aklına getir inşallah pozitif görürsün. Haber ver
Bence kalmazsın biz iki yıldır çabaladık olmadı. insanlar yıllarını veriyor olması için. Ama ihtimal var tabiki. Günün geçti mi?Kızlar zevk suyundan hamile kalır mıyım sizce hala bakireyim
Hayır 15 temmuzda bitti adetim o gün yaşadım nişanlımla bi şeyler ama tedirginimBence kalmazsın biz iki yıldır çabaladık olmadı. insanlar yıllarını veriyor olması için. Ama ihtimal var tabiki. Günün geçti mi?
Ya yok hicbirsey olmaz. Tedirgin olucak birşey yok. Çok çok düşük bir ihtimal milyonda bir yani. İlk defa yaşadın galiba ondan bu kadar endiselisinHayır 15 temmuzda bitti adetim o gün yaşadım nişanlımla bi şeyler ama tedirginim
Evet ilk defa yaşadım bide düğünümüze 2 ay var daha o yüzden bu kadar sıkıntı yaptımYa yok hicbirsey olmaz. Tedirgin olucak birşey yok. Çok çok düşük bir ihtimal milyonda bir yani. İlk defa yaşadın galiba ondan bu kadar endiselisin
Yani bu kadar endişe ediyorsan reglin gecikince kan verEvet ilk defa yaşadım bide düğünümüze 2 ay var daha o yüzden bu kadar sıkıntı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?