Hamilelik belirtisimi

xpsjtysmsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
28
Merhabalar cocuk sahibi olmak istedigim icin tedavi goruyorum bi tane kist goruldu onun icin qlairista ve ecopirin pro dogum kontrol hapi bu ikisini birlikte kullanmam gerektigini soyledi doktor ve kullandiktan 15 gun sonra yogun bir sekilde gogus agrisi basladi ve sertlesme olustu dokunamiyorum cok agriyor adet olmam gerekiyodu ve olmadim hic bir belirti yok gebelik olma ihtimali varmi

Ecopirin kan sulandırıcı ama diğerini bilmiyorum. Qlairista eğer hormonlarla alakalı bir ilaçsa onun yan etkisi olabilir, pek ümitlenmeyin derim. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏

Ecopirin kan sulandırıcı ama diğerini bilmiyorum. Qlairista eğer hormonlarla alakalı bir ilaçsa onun yan etkisi olabilir, pek ümitlenmeyin derim. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏
Qlairista dogum kontrol hapi ilk defa gogus hassasiyetim olustu regl donemlerimde bile asla hassasiyet olusmaz

Doğum kontrol hapından dolayıdır. Daha önce öyle olması ya da olmaması bir önem ifade etmiyor biliyor musunuz yani Allah nasip etsin hamile kalınca anlayacaksınız ne demek istediğimi 🙏 zaten doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmazsınız şu durumda

Back
X