Hamilelik belirtisinde ateş basması

Lmntbrdgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
7.741
En iyi cevaplar
2
9.208
118
Merhaba hamile olan arkadaşlara sormak istiyorum. Özel günüme 10 gün kala sol kasigimda ağrı hissettim aralıklı 2 gün çok ağrıdi. 10 günlük süreçte ara ara sabahları midem bulandı adet sancısı gibi sancım oldu ellerim ve yüzüm ateş gibi yaniyor vücudumu da özellikle 4 5 gündür ateş basıyor. Adetime 3 gün kaldı bugün normal test aldım ama negatif çıktı. Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mi

10 gun kala hissettiginiz agri yumurtlamadan kaynakli agri olabilir yalniz. Bu kadar erken belirti vermez cunku. Ben adet gunume kadar hicbir belirti yasamamistim. Ama ates baskasi gece uykusunda terleme hamileligin ilk 3 ayinda cok olmustu

Bana eşim sürekli ateşin var diyordu cnm
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ben de eşime dokununca soba var elinde yanıyorum diyor özellikle geceleri sizinde mi böyle oldu ve kaçıncı ayda 😍

10 gun kala hissettiginiz agri yumurtlamadan kaynakli agri olabilir yalniz. Bu kadar erken belirti vermez cunku. Ben adet gunume kadar hicbir belirti yasamamistim. Ama ates baskasi gece uykusunda terleme hamileligin ilk 3 ayinda cok olmustu
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için adet gecikmesi olduktan sonra mı ateş bastı

Bende çatlatma iğnesi oldum 10. Gün bugün 2 gündür falan sıcak basıyor özellikle geceleri uyumak mümkün değil belirti midir bilmiyorum progestan da kullanıyorum oda yapıyor olabilir ama buz gibi suyun altına giriyorum öyle diyim

Benim de özellikle geceleri ayaklarım çok yanıyor iki gündür hatta bütün yaz üşüdüm ince yorganla yattım ben ama iki gündür o kadar uyuyamıyorum ki yorganı hatta pijamaları bile attım eşim de şaşırdı bütün yaz yorganla yattın Eylül de yaptığına bak diye 🤣 ama yumurtlama üzerinden daha dört gün geçti hamilelik belirtisi olması çok çok imkansız, sanırım havada nem falan fazla bu aralar ondan böyleyim regl gecikmesinden önce belirti çok vermiyor gibi hamilelik gördüğüm kadarıyla

Benim de özellikle geceleri ayaklarım çok yanıyor iki gündür hatta bütün yaz üşüdüm ince yorganla yattım ben ama iki gündür o kadar uyuyamıyorum ki yorganı hatta pijamaları bile attım eşim de şaşırdı bütün yaz yorganla yattın Eylül de yaptığına bak diye 🤣 ama yumurtlama üzerinden daha dört gün geçti hamilelik belirtisi olması çok çok imkansız, sanırım havada nem falan fazla bu aralar ondan böyleyim regl gecikmesinden önce belirti çok vermiyor gibi hamilelik gördüğüm kadarıyla
Aynı durumdayız geceleri sıcaktan uyuyamıyorum inanın benim son 6 gün kaldı ilk iğnede tutmamisti 16. Günü hastalandım onu bekliyorum şimdi işte inşaallah belirtidir ne diyelim 🥰

Aynı durumdayız geceleri sıcaktan uyuyamıyorum inanın benim son 6 gün kaldı ilk iğnede tutmamisti 16. Günü hastalandım onu bekliyorum şimdi işte inşaallah belirtidir ne diyelim 🥰
İnşallah hamilesinizdir 😍💙🙏

Back
X