- 20 Mart 2025
- 210
- 29
- 13
- 24
- Konu Sahibi manyakkedi
En son birliktelik 8 haziranda oldu yarın kan versem sizce kana yansımış mıdır kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 gün geçmiş oluyor bence belli olabilirEn son birliktelik 8 haziranda oldu yarın kan versem sizce kana yansımış mıdır kızlar
Teşekkür ederim gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha adetime çok var bu yüzden idrara yansımamış mıdır diye düşünüyorum12 gün geçmiş oluyor bence belli olabilir
Bazen beta az artmış ya da geç yumurtlamamış olabiliyoruz sonuçta spermler 3-5 gün arası yaşıyor. 3 gün daha yaşadığını farzetsek 11 olur 23-25 arası test yaparsanız daha net sonuç alırsınız benceTeşekkür ederim gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha adetime çok var bu yüzden idrara yansımamış mıdır diye düşünüyorum![]()
Teşekkür ederimBazen beta az artmış ya da geç yumurtlamamış olabiliyoruz sonuçta spermler 3-5 gün arası yaşıyor. 3 gün daha yaşadığını farzetsek 11 olur 23-25 arası test yaparsanız daha net sonuç alırsınız bence
Evet belli olurEn son birliktelik 8 haziranda oldu yarın kan versem sizce kana yansımış mıdır kızlar
Teşekkür ediyorum bugün kan vericem inşallah olumlu sonuç alırımEvet belli olur
Bizede haber verin olur mu benımde hemen hemen aynı ben test yapmadımTeşekkür ediyorum bugün kan vericem inşallah olumlu sonuç alırım
Tabi ki veririm her şey gönlümüzce olsunBizede haber verin olur mu benımde hemen hemen aynı ben test yapmadım
Sonuç 46 çıktı iki kez kimyasal yaşadım korkuyorum çok mu düşük acaba 12 gün içinBizede haber verin olur mu benımde hemen hemen aynı ben test yapmadım
İnşallah kimsal değildir :)Sonuç 46 çıktı iki kez kimyasal yaşadım korkuyorum çok mu düşük acaba 12 gün için
Çok erken olduğu için bu kadar düşüktür. Gün geçtikçe iki kat iki kat artacak. Hayırlı olsun inşallahSonuç 46 çıktı iki kez kimyasal yaşadım korkuyorum çok mu düşük acaba 12 gün için
Teşekkür ediyorum inşallah güzel ilerlerİnşallah kimsal değildir :)
12 gün için gayet iyi bi sonuç
Tebrik ederim sizi![]()
Teşekkür ederim inşallah güzel ilerlerÇok erken olduğu için bu kadar düşüktür. Gün geçtikçe iki kat iki kat artacak. Hayırlı olsun inşallah![]()
Pazar günü tekrar vericem inşallah sizin ki gibi güzel ilerler kimyasal olmaz yineBende 58 ile öğrendim iki gün sonra üç kat artmisti. Kadın doğuma randevu alın iki üç gün sonrasına o zaman belli olur
Kan verin en net sonucu öyle alırsınızHayırlı olsunbende alsam acaba teste çıkar mı yoksa kan mı vermelıyım benımde ılıskı haziranın ılk haftasıydı adetim 2 gün gecıktı sık idrara cıkma kasıklarda kramp bel ağrısı var ara sıra ama belde çok ağrım var