• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belli olur mu

Hayırlı olsun 😍 bende alsam acaba teste çıkar mı yoksa kan mı vermelıyım benımde ılıskı haziranın ılk haftasıydı adetim 2 gün gecıktı sık idrara cıkma kasıklarda kramp bel ağrısı var ara sıra ama belde çok ağrım var
En güzeli kan vermek, şüpheleniyorsanız eğer kan verin 🌸

Kan verin en net sonucu öyle alırsınız
Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim ben erkek arkadaşımla 16-20 Nisan tarihlerinde korunmasız ilişkiye girdim ondan önceki en son adet tarihim 31 Mart da başladı 6 Nisan da bitti bu korunmasız ilişkiden sonra mayısın ilk haftasında regl olmam gerekiyordu normalde ama reglim gecikti regl gecikmesinin 12. Günü sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı 26 mayısta da ilk başta hafif kahverengi lekelenme oldu sonra normal akıntı geldi lekeden fazlaydı yani gelen akıntı ama o akıntı da kahvemsiydi sonraki 2-3 gün yine lekelenme şeklinde devam etti bu yerleşme kanaması mı yoksa geciken adet kanaması mı bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Teşekkür ederim sağlıkla hepimizin ki ilerler inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin tek endişem kimyasal olmaması 🌸
İnşallah değildir nasibinde varsa zaten olur bende test alacaktım hala kararsızım 2 gün gecikmem var ama emin değilim alsam mı dıye çünkü çok aldım çok hüsranla uğradım ya bu sefer de olmadıysa dıye düşünüyorum hep

İnşallah değildir nasibinde varsa zaten olur bende test alacaktım hala kararsızım 2 gün gecikmem var ama emin değilim alsam mı dıye çünkü çok aldım çok hüsranla uğradım ya bu sefer de olmadıysa dıye düşünüyorum hep
Öyle düşünme benim hiç umudum bile yoktu olacağına dair test yapmaktansa kan daha iyi sonuç verir bence bazı testler yalancı pozitif veya negatif olabiliyor

Back
X