- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Anlamını okursanız ne alakasız bir yorum yaptığınız anlarsınız. Bunlar çok fena yorumlar..
Amin canım ederim ki tabi ki Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benn günde 100 defa okudum. Ağlayarak inanarak dua ettim. Ettiğim her dua da dedim ki ‘rabbim beni yaptığım hatalardan günahlardan söylediğim yalanlardan dolayı affet bilmeden cahillik ettim. Bende ki hastalığı sen verdim devasıda sende sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli imanlı hayırlı bir evlat ver bana’ diye dua ettim çok faydasını gördüm. Sizde istediğinizi ekleyip dua edebilirsiniz.Yaaa massallahhhhh . Cok dua et banada hamilelerin duasi kabul olurr . Sadece okicammi gunlukk bu duayi nasil yapicam
rahim filmi çekinmen gerek tabiOncelikle hayirli geceler arkadaslar . 2.5 senelik evliyim . Her zaman her sikintimda kadinlar kulubundeki yorumlari okudum galiba artik destek almam lazim . 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyo esimde sorun yok bendede sorun yok . Doktorlara gittim klomen kullandim muanelerimi testlerimi oldum ama yok . En son bi ebe onerdiler yasli ona gittim rajmin dusmus dedi cekti bu ay cok umitliydim yine olmadi . Adet duzensizligim var soktorlar sikinti yok diyo . Iyice morelman coktum . Etrafdanda cok baski var . Biliyorum rabbim herseyin en iyisini bilir ama nasil bir yol izlemem lazim . Rahim filmi falandami istesem ne yapsam bilemiyoeum . Simdiden Allah razi olsun
ben de okudum anlamınıİnanıp inanmamak sizlere kalmış bir şey. Ben duydum denedim. Hamile kaldım. İnanarak yaptım oldu. Şimdi kimsenin kafasının etini yiyemem doğru diye. :)))))
Dediğim gibi ben yaptım faydasını gördüm. Buraya da yazmak istedim. :) ayrıca Cuma suresinin de mealinde ticaretten bahseder. Ama hayırlı evlilik için okunur. :) dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış bir şey. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.ben de okudum anlamını
israiloğulları falan diyor
doğrganlıkla ilgili bir yorum yok
Adet düzensizliği olduğu halde nasıl hiçbi sorun yok onu anlayamadım.. Sanırım siz yanlış doktorlara gidiyosunuz eşinize mesela test yapıldımı? size rahim filmi histeroskopi yapıldı mı? Adet düzensizliği hormon düzensizliği demek bunlara iyce bakıldı mı?Oncelikle hayirli geceler arkadaslar . 2.5 senelik evliyim . Her zaman her sikintimda kadinlar kulubundeki yorumlari okudum galiba artik destek almam lazim . 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyo esimde sorun yok bendede sorun yok . Doktorlara gittim klomen kullandim muanelerimi testlerimi oldum ama yok . En son bi ebe onerdiler yasli ona gittim rajmin dusmus dedi cekti bu ay cok umitliydim yine olmadi . Adet duzensizligim var soktorlar sikinti yok diyo . Iyice morelman coktum . Etrafdanda cok baski var . Biliyorum rabbim herseyin en iyisini bilir ama nasil bir yol izlemem lazim . Rahim filmi falandami istesem ne yapsam bilemiyoeum . Simdiden Allah razi olsun
rahim filmi önerebilirim doktorun daha iyi bilir tabi ki tüplerde sıkıntı varsa klomen tedavisi zaman kaybı olur. ayrıca çok aklına taktığın stres yaptığın içinde olmayabilir kendini rahatlama yolları da bulmasınOncelikle hayirli geceler arkadaslar . 2.5 senelik evliyim . Her zaman her sikintimda kadinlar kulubundeki yorumlari okudum galiba artik destek almam lazim . 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyo esimde sorun yok bendede sorun yok . Doktorlara gittim klomen kullandim muanelerimi testlerimi oldum ama yok . En son bi ebe onerdiler yasli ona gittim rajmin dusmus dedi cekti bu ay cok umitliydim yine olmadi . Adet duzensizligim var soktorlar sikinti yok diyo . Iyice morelman coktum . Etrafdanda cok baski var . Biliyorum rabbim herseyin en iyisini bilir ama nasil bir yol izlemem lazim . Rahim filmi falandami istesem ne yapsam bilemiyoeum . Simdiden Allah razi olsun
Adet düzensizliğinin sebebi araştırilmali pko falan mi var..Oncelikle hayirli geceler arkadaslar . 2.5 senelik evliyim . Her zaman her sikintimda kadinlar kulubundeki yorumlari okudum galiba artik destek almam lazim . 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyo esimde sorun yok bendede sorun yok . Doktorlara gittim klomen kullandim muanelerimi testlerimi oldum ama yok . En son bi ebe onerdiler yasli ona gittim rajmin dusmus dedi cekti bu ay cok umitliydim yine olmadi . Adet duzensizligim var soktorlar sikinti yok diyo . Iyice morelman coktum . Etrafdanda cok baski var . Biliyorum rabbim herseyin en iyisini bilir ama nasil bir yol izlemem lazim . Rahim filmi falandami istesem ne yapsam bilemiyoeum . Simdiden Allah razi olsun
Meryem suresini her gün okuyun 40 gün boyunca hasta olduğunuzda da esiniz okusun..Nasil bi faydasini gordunuzz
Öncelikle imkansız kelimesini cikarmalisiniz hayatınızdan.Oncelikle hayirli geceler arkadaslar . 2.5 senelik evliyim . Her zaman her sikintimda kadinlar kulubundeki yorumlari okudum galiba artik destek almam lazim . 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyo esimde sorun yok bendede sorun yok . Doktorlara gittim klomen kullandim muanelerimi testlerimi oldum ama yok . En son bi ebe onerdiler yasli ona gittim rajmin dusmus dedi cekti bu ay cok umitliydim yine olmadi . Adet duzensizligim var soktorlar sikinti yok diyo . Iyice morelman coktum . Etrafdanda cok baski var . Biliyorum rabbim herseyin en iyisini bilir ama nasil bir yol izlemem lazim . Rahim filmi falandami istesem ne yapsam bilemiyoeum . Simdiden Allah razi olsun
Sizin yazinizida okudum gercekden o kdr haklisinizz kii . Gercekden bende cok sasirdim ebeye gidipde hamile kalan o kdr insan varmiski gözümle gördum . Doktorlar bunu goremiyolarmiss eliylee karnini cekiyoo lahanaa sogam falan koyduruyo tuz bagliyo . Gelip hamile olup 2. Isteyenleri gordum . Ama piskoloji dayanmiyo . Bence biz baryaa bu etraf yuzunsen bu haldeyizzz . Yok canm asilama falan demedimmm sen neler yasadinn
Oncelikle hayirli geceler arkadaslar . 2.5 senelik evliyim . Her zaman her sikintimda kadinlar kulubundeki yorumlari okudum galiba artik destek almam lazim . 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyo esimde sorun yok bendede sorun yok . Doktorlara gittim klomen kullandim muanelerimi testlerimi oldum ama yok . En son bi ebe onerdiler yasli ona gittim rajmin dusmus dedi cekti bu ay cok umitliydim yine olmadi . Adet duzensizligim var soktorlar sikinti yok diyo . Iyice morelman coktum . Etrafdanda cok baski var . Biliyorum rabbim herseyin en iyisini bilir ama nasil bir yol izlemem lazim . Rahim filmi falandami istesem ne yapsam bilemiyoeum . Simdiden Allah razi olsun
Konuyu dağıtmış olmak istemiyorum ama çok merak ettim.Bende diyodum yok imkansız olmıcak benim çocuğum. Doktorlar bana artık psikolojik dedi iyice kafayı yedim çünkü şükür kafama taktığım biley yoktu. Sonra özele gittim cnm doktorum benim hemen baktı yumurtalıklarım kistten görünmüyo küçük küçük ama dolu içi. Nasıl görmezler bunu diye çıldırdı hatta. Sonra gemen bi ilaç tedavisi ki sadece 2 yumurta oluşmuştu ona rağmeb tuttu. Ve 2. Çocuğum bile oldu süpriz bi şekilde. Ama vakti varmış işte 1 doktorun gördüğünü diğerleri nasıl görmezdi. Sende içini ferah tut etrafa kulak verme herşeyin bi vakti zamanı var. Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?