Hamilelik bize neden imkansiz gözüküyo .

Anlamını okursanız ne alakasız bir yorum yaptığınız anlarsınız. Bunlar çok fena yorumlar..

İnanıp inanmamak sizlere kalmış bir şey. Ben duydum denedim. Hamile kaldım. İnanarak yaptım oldu. Şimdi kimsenin kafasının etini yiyemem doğru diye. :)))))

Yaaa massallahhhhh . Cok dua et banada hamilelerin duasi kabul olurr . Sadece okicammi gunlukk bu duayi nasil yapicam
Amin canım ederim ki tabi ki Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benn günde 100 defa okudum. Ağlayarak inanarak dua ettim. Ettiğim her dua da dedim ki ‘rabbim beni yaptığım hatalardan günahlardan söylediğim yalanlardan dolayı affet bilmeden cahillik ettim. Bende ki hastalığı sen verdim devasıda sende sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli imanlı hayırlı bir evlat ver bana’ diye dua ettim çok faydasını gördüm. Sizde istediğinizi ekleyip dua edebilirsiniz.

rahim filmi çekinmen gerek tabi
eşin de gitti mi dr a ?

İnanıp inanmamak sizlere kalmış bir şey. Ben duydum denedim. Hamile kaldım. İnanarak yaptım oldu. Şimdi kimsenin kafasının etini yiyemem doğru diye. :)))))
ben de okudum anlamını
israiloğulları falan diyor
doğrganlıkla ilgili bir yorum yok

ben de okudum anlamını
israiloğulları falan diyor
doğrganlıkla ilgili bir yorum yok
Dediğim gibi ben yaptım faydasını gördüm. Buraya da yazmak istedim. :) ayrıca Cuma suresinin de mealinde ticaretten bahseder. Ama hayırlı evlilik için okunur. :) dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış bir şey. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Adet düzensizliği olduğu halde nasıl hiçbi sorun yok onu anlayamadım.. Sanırım siz yanlış doktorlara gidiyosunuz eşinize mesela test yapıldımı? size rahim filmi histeroskopi yapıldı mı? Adet düzensizliği hormon düzensizliği demek bunlara iyce bakıldı mı?

rahim filmi önerebilirim doktorun daha iyi bilir tabi ki tüplerde sıkıntı varsa klomen tedavisi zaman kaybı olur. ayrıca çok aklına taktığın stres yaptığın içinde olmayabilir kendini rahatlama yolları da bulmasın

Adet düzensizliğinin sebebi araştırilmali pko falan mi var..

Öncelikle imkansız kelimesini cikarmalisiniz hayatınızdan.
Yolun daha başındasiniz,tüm tedavi yöntemlerini denenmis değil henüz.
Üç olumsuz asilamadan sonra ilk tüp bebek denememde aldım yavrumu kucağıma.
İkinci kızım doğal yolla oldu,üstelik doktorlar doğsl yolla gebe kalmamin imkansız olduğunu söylemişti.

Ben inanmadım imkansız olduğuna
Yeter ki Rabbim ol desin oluyor
Herşeyin bir zamanı var işte.
Beklemek zor anlıyorum ama hayirlisi için dua edin

Belki de böylesi daha hayırlıdır bilemezsiniz

Deneyimli hanımların mutlaka tavsiyesi olacaktır ama bende birşey eklemek isterim. Benim yengemde benzer sıkıntılar yaşadı. Bir arkadaşı ona rahim filmi çekildikten sonra hamile kaldığını söylemişti sonra oda rahim filmi çektirdi ve bir ay sonra hamile olduğunu öğrendi. :)
Bunun üstüne merak edip internette araştırma yapmıştım kadınların rahim filminden sonra hamile kalmalarının oranının çok yüksel olduğunu öğrendim tuhaf bir şekilde.

Ben 8 yildir uğraşıyorum .30 haftalık bir kaybim var. Sizin kadar ümitsiz değilim. Toplum baskısı umrumda değil. Bi bitmediler gitti

Agir olacak fakat etraf istiyor diye karnina lahana baglayacak kadina gidiyorsan, lütfen hamile kalma.
Belli ki hic olgun degilsin. Sanirim yasta kücük, 20 yas ancaksindir.

Lütfen önce biraz olgun ol, sorumluluk al. Ne bilim, kendini gelistir. Bebegi dogurmak ile sadece o is bitmiyor. O cocuga hem maddi ve özelikle manevi bir sekilde yetmek lazim.

Öncelikle toplumu falan boşverin, yani çoçuğunuz yok diye konuşanlar çoçuğunuz olduğunda taç takmayacaklar size. Başka bir kurban bulup onu konuşacaklar. Bu sizin hayatınız yani , sadece sizi ilgilendiriyor.
Ayrıca adet düzensizliği kesinlikle çok çok önemli, araştırılması gerekiyor. Liseden bir arkadaşımın hep düzensiz ve sıkıntılıydı. Bu yüzden tedaviyle çocuğu oldu. Ayrıca kayınvalidesinden uzaklaştıktan çok kısa bir süre sonra hamile kaldı. Demek ki psikoloji çok önemli. Baskı olumsuz etkiliyor.

Bende diyodum yok imkansız olmıcak benim çocuğum. Doktorlar bana artık psikolojik dedi iyice kafayı yedim çünkü şükür kafama taktığım biley yoktu. Sonra özele gittim cnm doktorum benim hemen baktı yumurtalıklarım kistten görünmüyo küçük küçük ama dolu içi. Nasıl görmezler bunu diye çıldırdı hatta. Sonra gemen bi ilaç tedavisi ki sadece 2 yumurta oluşmuştu ona rağmeb tuttu. Ve 2. Çocuğum bile oldu süpriz bi şekilde. Ama vakti varmış işte 1 doktorun gördüğünü diğerleri nasıl görmezdi. Sende içini ferah tut etrafa kulak verme herşeyin bi vakti zamanı var. Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah.

Allah gonlune gore versin.. zaten etrafin baskisi olmassa sasarim insani yipratan onlar. Ama takma ya cok sukur bi sorunun yok, demekki henuz zamani degil, zamani gunu saati geldimi hersey oluyor, ornegin benim erken dogan ilk cocugum 26 haftalik dogdu, rabbim o gune nasip etmis diyorum. InsaAllah olur sen kafana takma, stress sıkıntininda olumsuz etkisi oluyomus derdi doktorum. Rabbim sizede hayirli guzel yavrular versin.

Konuyu dağıtmış olmak istemiyorum ama çok merak ettim.
Yağmur ve defne kızlarınizin ismi mi?
Eğer öyleyse hamile kalma hikayelerimiz aynı olduğu gibi kızlarımızın ismi de aynı.

Yorumlarda sizi görünce tebessüm ediyorum bu yüzden

Ben de gec olmusum 4. sene almiskar kucagina. Rahmetli annem anlatirdi belimi cektiler hemen bir iki ay içinde hamile kaldim diye, teyzemin de olmayinca hemen bir yil gecmeden cekmisler o da kalmus hamile
Yani hurafe derim anlatmasalar da biraz deneyin bence. Hem hamilelerin duasi kabul olur derler. Umarım bu posttaki isteyen herkesin bebegi olur.

Yumurtlama takibi şart hamile kalana kadar.Adet düzeni bu yüzden önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…