Hamilelik blirtileeri var ama bakalim nasip

Elif_edanur_61_61

Akil fukara olunca dil ukala olurmuş 👍
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
6.079
13.429
248
31
Durup durup agliyorum saka gibi en guzel seye bile iki cift soze bile agliyorum elimde degil anlamadim yani ani harekette batmalar oluyo sanci gibi sizlaama gibi hadi hayirlisi bulantida cabasi

Cok tesekkur ederim bana garip gelmesinin sebebi ilkkez boyle bisi oluyo yaklasik uc ay oncede hamileymisim fakat daha ogrenemeden dusuk yaptigimi ogrendim o zmn bile byle bisi yoktu sadece ufak bi duygusallik vardi oysa simdi acayip dercede olmaya basladi dusunsenize esimle bile sakalasirken esim bana guzel sozler soyledigindede aglama krizleri basliyo anlamadm adetimede bir bucuk hafta var esimde istiyo cocuk

hamileyim

Eklentiler

• IMG-20151204-WA0005.webp
    IMG-20151204-WA0005.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 156
Ma$allah. In$ kucagina almayi nasip eder Rabbim.. Belirtilerin nelerdi kacinci haftada hissettin. Belirtileri ?

Hamile olunca da adet belirtileri dewam ediyormu peki mesela göğüs ağrısı göğüs sismesi bunlar oluyor mu yoksa tamamen rahat mı oluyoruz bn adet olmaya yakın çok kötü ağrı oluyor uyurken bile zorlanıyorum sağa sola da donemiyorum sırtüstü yatıyorum

Hamile olunca da adet belirtileri dewam ediyormu peki mesela göğüs ağrısı göğüs sismesi bunlar oluyor mu yoksa tamamen rahat mı oluyoruz bn adet olmaya yakın çok kötü ağrı oluyor uyurken bile zorlanıyorum sağa sola da donemiyorum sırtüstü yatıyorum
bu bahsettiğin göğüs ağrısı ise, prolaktin hormonun yüksek olabilir
adet olursan bir ölçtür derim

Bu prolaktin dediginiz hormon ne bilmiyorum ama araştırcam umarım kötü bişe değildir
süt hormonudur
benim de aynı seninki gibi çok ağrırdı göğüslerim, kan testi yaptırdım adetimin 3. günü ve yüksek çıktı, o yüzden ağrıyormuş, süt kanalları hareketli yani ve bu durum gebeliğe engel

süt hormonudur
benim de aynı seninki gibi çok ağrırdı göğüslerim, kan testi yaptırdım adetimin 3. günü ve yüksek çıktı, o yüzden ağrıyormuş, süt kanalları hareketli yani ve bu durum gebeliğe engel
Ya gerçekten mi bn sadece adet olma belirtisi sanıyordum ve herkesde oluyo diye biliyordum birde bunun için kontrole gitmem gerek :( bu durumuda kadın doğuma soylemem lazım değilmi başka bi bölüme mi randevu aliyim

Ya gerçekten mi bn sadece adet olma belirtisi sanıyordum ve herkesde oluyo diye biliyordum birde bunun için kontrole gitmem gerek :KK43: bu durumuda kadın doğuma soylemem lazım değilmi başka bi bölüme mi randevu aliyim
yok canım kadın doğuma git adetinin 3. günü, hormonlarıma baktırmak istiyorum de

Back
X