Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Selam kızlar :):) liste yapalım tabiki :)
Topiğinde ben açtım diye benim mi yapmam gerekir nasıl olacak??
Benimde netim bitmek üzere oooof ya

Yeni bir arkadaş gelmiş :) canım dediklerine katılıyorum :) tabii ki o an çocuk moçuk düşünmeyin arkadaşlar ya nasıl zevk alacaksınız ki öyle... Akışına bırakın bazı şeyleri zaten şu gün bu gün birliklte olmamız gerek diye eşlere şart koşuyoruz bu bile kötü ya i...

ben artık oyle sart kosmuyorumm,esım ısten gelmeden hazırlanıyorum şıkır şıkır anlıyo zaten :)

ooo varmış daha ozaman sen yaklaşık 21 günde bir oluyosun adet edetin biter bitmez ilişkiye girersen olur çünkü sanırsam yumurtlama günü o zamanlarda oluyo hemen hamile kalırsın
ewet adet baslangıcından 11-12-13-14-15 . ggunler uygun gunlerım :)

ben öyleyim maalesef yumurtlama günleri ve adet bitimi çullanıyorum herifin üstüne yumurtlama geçince evde kaçacak delik arıyorum bana hep kızıyo niye hep senin dediğin günlerde oluyo niye bu kadar takılıp kalıyosun diyo ne bilim tek derdim bebek işte

bence bu da yalnıs esın haklı gıbı sankı,sadece o keyfı yasa bence :)

Ama bu çok yanlış... Illa ki yumurtlama gününde de olacak değil ki... Geç döllenmeler var canım... Soğursun kocandan yapma böyle.. Bebek için değil de eşini arzuladığın zaman beraber ol... Bana o zaman bebek olasılığı daha da artar gibi geliyor ne bileyim

haklısın valla,arzuladıgımız zaman bırlıkte olmalıyız bırde tatmın cok onemlı aynı anda tatmın oldugunda bızdekı o kasılmalarla spermler daha bır hızlı ılerlıyomus ..

ben de yapabilirim sorun yok kızlar , listeye girecekler yazın bakalım bat larınızı

ben artık bır arkadasım var bu konuda tecrubelı,onun tavsıyelerını dınlıyorum :)

merhabalar bende katıldım aranıza aynı zamanda aynı duygu ve tecrübeleri yaşayan birileri ile konusup dertleşmek tecrübelerden faydalanmak e güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…