adet bittikten sonra basladık canım calışmalara gün aşırı ilşkiye devam adet olana kadar ins adet olmam da hamiş olurummm insallahh sende hamişsindir tatlımm güzel haberlerini bekliyorummAllah allah ama siz regl é kadar degerlendirin derim çünkü şaşırma olabilir siz işi sağlama alın şekerim 15 gün sonra ogrenirsin neticeyi
Kaynatın bakalım :)
Benim netim bitti malesefparalı girdim şimdi dayanadım
Hamiş olanlar var mı aranız da kızlarrrrrr????
:)
Ben de yarın doktora gideceğim :)
Hadi hayırlısı :) yeni gelinler var :) 19lu 22li d
:):)
Hoşgeldiniz kızlar :) hepiniz hoşgeldiniz :)
Hoşbulduk tatlım benim daha 14 gün var bu aralar yumurtlama günlerim sanırsam calışmalara devam sonucu 14 gün sonra görcez bakalımm :)Kaynatın bakalım :)
bende 1 ekimi beklemekteyimm canım insallah güzel haberler alırızz ikimzde :) kac aydır korunmuyosun bu aradaMerhabalar .. En son 4 unde adet oldum. İliski devam etmekte..insallah bu ay olumlu sonuc alirizz 29eylul u bektemkteyimm.
Bende 3 ekimi bekliyorum :)bende 1 ekimi beklemekteyimm canım insallah güzel haberler alırızz ikimzde :) kac aydır korunmuyosun bu arada
ayy hadi hayırlısııı inşallah hepimiz güzell haberler alırızzz beklemekk cok zorr ama olsunn sonucu güzzell olsunn rabbimm kimseyii evlatsız bırakmasınn aminnnBende 3 ekimi bekliyorum :)
Canım merhaba,aynen banada hiç vermediler 2 yıl oldu.burda okudukça şaşırıyom
Canım merhaba,
Ben bugün doktora gittim, polip var dedi önce onu almalıyız dedi, aldırıcam sonraki ay da klomene başlayalım dedi. Hatta baktı adetinin 9. günü yumurtan 14mm olmuş ama şimdi bir şey yapmıcam önce polibi alalım dedi. Aslında daha önce karşılaşmış olsaydık daha evvel başladrdık klomene dedi. Hiç değilse yol gösterdi içimi rahatlattı biraz, istersen sen de başka bir doktora görün derim
Yok tatlım zaten klomeni polip için vermiyor. Bende küçük bir polip vardı o bu ay alınacak. Ondan sonraki ay gebelik şansını artırmak yumurtlamayı artırmak için klomen veriyor. Yumurta takibi yapacak. Sonra gerekirse çatlatma iğnesi verecek. Bende bir ay önce prof a gittim o da bana bir yıl dolmadan bir şey yapmayalım dedi ama bir yıla da az kaldı zaten beklemek istemedim ben.sağol tatlım önerin için ama gittim başka dr da vermedi klomeni prof a bile göründüm.polip yok ki bende
Yok tatlım zaten klomeni polip için vermiyor. Bende küçük bir polip vardı o bu ay alınacak. Ondan sonraki ay gebelik şansını artırmak yumurtlamayı artırmak için klomen veriyor. Yumurta takibi yapacak. Sonra gerekirse çatlatma iğnesi verecek. Bende bir ay önce prof a gittim o da bana bir yıl dolmadan bir şey yapmayalım dedi ama bir yıla da az kaldı zaten beklemek istemedim ben.
Aynı düşüncedeyim canım cidden, bu benim gittiğim 4. ya da 5. doktor. Diğerleri bekleyelim dedi hep, en son bu gittiğim doktorun çok methini duydum, Öyle gittim. Bu doktor da dedi ki eminim ki sana önceki doktorlar süreyi bekleyelim demiştir ama ben öyle demeyeceğim, vakit kaybetmeye gerek yok bence dedi. Hemen tedaviye başlayalım dedi. Açıkçası bir de bu yolu deneyeyim diyorum. Çok pozitif konuştu. Canım aşılama için de yumurta takibi yapılıyor ve klomen kullanılıyor diye biliyorum ben, hakkımızda hayırlısıhımmm anladım şimdi sağol güzelimde bu dr hepsi aynı eğitimi almıyomu??? nasıl biri başka biri başka yol izliyo olanda bize oluyo denek faresi gibi hormonlanıyozaslında ben aşılama yaptırcam da kısmet diyip biraz daha bekliyom işte
ayy hadi hayırlısııı inşallah hepimiz güzell haberler alırızzz beklemekk cok zorr ama olsunn sonucu güzzell olsunn rabbimm kimseyii evlatsız bırakmasınn aminnn:)
Canim ben yaklasik 2bucuk aydir evliyim. Ve 7 aydirda korunmuyoruz , 2 ay oncede doktora basladik. Bu ay bilmiyorum umutlu olmak istiyorum ama uzulmekte istemiyorumbende 1 ekimi beklemekteyimm canım insallah güzel haberler alırızz ikimzde :) kac aydır korunmuyosun bu arada
Yanliss yazdimmCanim ben yaklasik 2bucuk aydir evliyim. Ve 7 aydirda korunmuyoruz , 2 ay oncede doktora basladik. Bu ay bilmiyorum umutlu olmak istiyorum ama uzulmekte istemiyoruminsallh canimm bu ayy guzel sonuc aliriz.
Canım merhaba, mutlaka yarın haberdar et, merak ederim inşallah güzel güzel haberler alırsınKaynatın bakalım :)
olmazsada üzülme sakın canımm da ilk denemen cok normal ben 6 aydır deniyorum olmuyorAmin amin Insallah bakalim olcakmi benjm ilk denemem daha :)
bende artık bu ay hamile olmak cok istiyorumm canım dediğin gibi insallah güzel haberler alırız bebişimiz bizimle olurr bnde 6 aydır korunmuyorum 1 yıllık evliyimmYanliss yazdimm2bucuk yildirrrr ewliyimm. İs yerindeyimm yogunluktann olduuu hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?