cnm bence kişiye göre değişiyor..
çatlicaksa çatlıyor engel olamıyorsun bende hiç çatlamadı kızkardeşimdede öyle..annemdede olmamış
ne çok su içerim ne badem yagı kullandım nede baska bişey..
öte yandan hergün kremlenen kuzenimin karnı göğsü her yeri çatladı..denemediği şey kalmamıştı..güzelce nemlenmeden yataga girmezdi..
yani bence azaltmak mümkündür belki ama çatlağı durdurmak zor bence..
sevgili birce ben 30 hjaftalık ikiz annesiyim canım 16. haftamadan beride serklajdan dolayı yatıyorum mesleğim estesiyenlik.ben daha hamile kalır kalmaz ürün kullanmaya başladım önemli olan cildin elastikiyetinin bozulmaması gergin değil yumuşak kalması istersen bunun için bir sürü ürün var ama sana tavsiyem çok para harcamadn catlaklardan korunmak istiyorsan temiz yani duş almış cildine sadece karnın değil sırtından aşaıya bcaklarına dizlerine kadar badem yağı sürmen sabah akşam mümkünse yada bebe yağları var ya onlardan al duşta sür ve krukanmadan öylece dur cilt iyiyce emsin inan faydasını görürsün ama tabiki şuda var keşke daha önce hamileliğini başında kullanmaya başlasaydın cünki sen görmüüyorsun ama cilt en alt tabakadan itibaren zaten gerilmeye ilk günlerden itibarn başlıyorkızlar karnım gerilmeye başladı siz çatlak için neler kullandınız?kakao yağı iyi diyorlar deneyen varmı?
doğum yapalı 4 ay oldu,çatlağım yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?