Merhabalar,
Hamilelikte çatlakların oluşmaması için neler kullandınız, hangi ürünler iyi geldi size? Önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhabalar,
Hamilelikte çatlakların oluşmaması için neler kullandınız, hangi ürünler iyi geldi size? Önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhabalar, hamileliğimin 5. ayından itibaren Lierac ve johnson'ın bebe yağını kullanıyorum 31 haftayı geride bıraktık çok şükür çatlak yok. Bu arada Lierac eczanelerde 55 - 58 TL arasında satılıyor bazı isim yapmış parfümerilerde 49 TL, etkisi olduğuna inanıyorum tavsiye ederim...
Benim kayınvalidem badem yagı sürmemi önerdi bilgili deneyimli kadındır bu arada...
Ama ben badem yagımı kaşıma saçıma sürüorum saçı besledin diyee..
Kılları beslerse diiyede korkuorum...
Birazda kalıtsalmış çatlaklar.annemde olmamış çok inşş bendede olmazz...[/
canım bende badem yağı sürdüm bir buçuk ay kadar ve gerçekten kıllanma yaptıbana sorarsan onu sürme derim
Aynen birzda genetik annemde olmamış ama bendede olmıycak diye birşey yok.. kiloulada alakalı. annemin kaşçasında çatlagı yok ama bde çıktı kıloyla alakalıhem liearac hem kantaron yağı kullanıyorum ama fayda etmiyor genetikşu çatlak olayı doktorum demişti zaten. işte kaşınmıyorsun filan ama benim son 1-2 haftadır çatladı. 28-29. haftadan sonra bir anda karnın çıkıyor o dönemde çatlak oldu. bakınca belli olmuyor karnın çok çıktığı için gölge filan oluyor göremiyon aydınlıktaaaa çatlak olmuuş diyorsun
karnım vıcık vıcık ama maalesefoldukantaronu kullanmaya devam edeceğim doğumdan sonrada yanık/yara izlerinde çok kullanılıyormuş iz filan kalmıyormuş öle demişti egeli köylüler belki çatlaklarda öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?