Tüm yorumlar için çok teşekkür ederim:) Ben de mustela ya başladım. Kokusu pek hoşuma gitmediği icin severek kullanamıyorum ama çatlak olmasın diye mecburen uyguluyorum. Daha önce ben de bebe yagıyla başladım ama sanki bebe yagı da tüylenme yapıyor gibi geldi bana. Bu arada vazelin de iyi bir fikir olabilir hakkaten onu da deneyeyim çok teşekkürlerrr:)
Vazelin cilt rengini koyulaştırıyor ve tatlı badem yağı tüylenme yapıyor diye biliyorum haberiniz olsun.Ben vücut losyonu ve lierac jel kullanıyorum şimdilik çatlağım yok ama ilerde ne olur bilmiyorum:18:
sürekli bepanten merhem kullandım.banyolardan sonrada normal bir nemlendirici.önemli olan tenin nemsiz kalmaması.çatlaklar kan dolaşmının zorlandığı zamanlarda oluşur.bu yuzden de karnınızı ve bacaklarınızı sıkmayacak kıyafetler tercıh etmelısınız.aslında ılk onlem bu.sonrada nemsız bırakmamak..genetık faktorunu de unutmamak lazım tabıkıı =))
slm kızlar ben de lierak kullanıorum. bi de kakao yağı kullanıorum ama bildiğimiz yağ şeklinde değil kalıp sabun şeklinde eskiler hep ondan kullanırmışşşş:)))) bendede şimdilik çatlak yok ama ileride ne olur bilemem tabi:))
Merhaba arkadaşlar bende 37. haftama girdim ve malesef çatlakların genetik olduğunu düşünüyorum. Lierac kullandım ve bol su tüketüyodum. hatta gün içinde başka nemlendiriciler de kullanıyorum aklıma geldikçe. Ama malesef geçen haftadan beri kasıklarımın hemen üstünde çatlaklar oluştuğunu fark ettim ayna yardımıylaa :s annemde çok fazla çatlak oluşmuş belki de kullandıklarım daha az olmasını sağladı bilmiyorum. Umarım daha fazla olmadan bitiririzzz..
Selam kizlar ben yazilarinizi surekli olarak pek yorum yazmasamda takip ediyorum :) suan 17 haftalik hamileyim benim catlaklarim 8. Haftada basladi herkes cok erken oldugunu soyledi.ben catlak sebebini spor yapmama ve belimin ince olmasina bagladim. Eczaneden bio-oil adinda bir yag aldim duzenli olarak kullaniyorum ve olusan catlaklarimi bile gecirdi.mukemmel bir yag.ben amerikada yasiyorum ve burdan aldim.turkiyede varmi bilmiyorum ama netten bulacaginiza eminim :)
bende 31. haftamdayım hiç çatlak olmadı ama çok kaşınıyor. çatlamaya mı başlayacak yoksa::::::::((( badem yağı ve kakao yağının eskiden beri çok etkili olduğu için kullanıldığını biliyorum. bende bol su içiyorum. badem yağı,kakao yağı karışımı kullanıyorum....