Doğuma Hazırlık Hamilelik cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben 12 haftalıkken dr söyledi. Seninde olur. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Son düzenleme:
Bende iki erkek var ve ikisi de 20 lerde gosterdiler kendilerini :) bi kitapta okumustum sag gogus ucunuzdaki kahverengi bolge soldakinden buyukse oglunuz olacak, bir cok kisi de denendi ise yariyor bir bakin derim :)

Ne güzel heyecanınız henüz belli olmadıysa eminim beklemesi bile güzeldir ben henüz hamile kalamadım benim ve isteyen herkes için dua edin olur mu:) sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Anin çok amin Rabim herkesin gönlüne göre versin ❤ sizde üzülmeyin olur mu

Bende iki erkek var ve ikisi de 20 lerde gosterdiler kendilerini :) bi kitapta okumustum sag gogus ucunuzdaki kahverengi bolge soldakinden buyukse oglunuz olacak, bir cok kisi de denendi ise yariyor bir bakin derim :)
Tezi curutmus buluyorum suan. bebimki kiz dogdu

Buyuk ihtimalle cinsiyet bellidir. Benim dr 12 haftada soyledi ama kesin degil dedi umitlenmeyin hemen dedi. 16 da kesin dedi

O zaman 12 ve 16 haftalarda aynı şeyi demiş? ❤☺
Evet. Aslinda 12 haftada soyleyen dr tup bebek dr du. O son kontroldu.
Ayni zamanda normal kadin doguma devam ediyordum o kesin degil dedi. 16. Haftada kadin dogumcu kiz olacak kesin dedi.

Evet. Aslinda 12 haftada soyleyen dr tup bebek dr du. O son kontroldu.
Ayni zamanda normal kadin doguma devam ediyordum o kesin degil dedi. 16. Haftada kadin dogumcu kiz olacak kesin dedi.
❤❤❤❤❤☺ Rabbim Anali Babalı büyütsün ☺❤

❤❤❤❤❤☺ Rabbim Anali Babalı büyütsün ☺❤
Amin hepimizinkini insallah. Sizede kucaginiza almayi nasip etsin. Bu arada vaktiniz varken uyuyun. Sonra cok oturacaksiniz

Değer bence ya Annem Bana Ben Yavruma ❤ hayat öyle işte iyi geceler
Tabiki deger onlar icin. Ama bazen keske 24 saat uyusaymisim diyorum aklinizin bir kosesinde bulunsun
Sizede hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…