- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 37
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
Tamam normal çıkmış neden panik oldunSelam kızlar, 24 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim her şey normal çıktı çok şükür ama sisterna magna (beyin içindeki sıvı) 8 mm çıktı. Normal değeri 2 ile 10 arasında olmalıymış. Dr normal dedi ama ister istemez endişelendim. Sizlerde kaç çıkmıştı. Bide doktora soramadım aklıma gelmedi yani acaba büyür mü bu yada küçülür mü böyle bir şey yaşayan varda lütfen yorum yazsın.
Dalga geçer gibi yorum yapmanız gerek yok. Onun farkındayım ama sorunda sadece bu değer artar mı azalır mı buna benzer bir durum yaşayan var mı diye sormuştum.sadece size kısa bir ilkokulda kalma hatırlatma: 8 rakamı 2 ile 10 arasında yer alır (aralık içindedir).
Değer artar mı azalır mı ondan bşraz gerildim. Annelik işte uff her şey endişelendiriyorTamam normal çıkmış neden panik oldun
teşekkür ederim. sizin kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuzCanim gayet normal cikmis 2 altinda
veya 10 ustunde cikarsa normal degil.
Canim bişey yok boşuna kendini ve bebeğine stres yaptırma.doktor da normal olan şeyi niye paylaşır ki normal de geç kafanı bulandirmis.bize bu kadar bilgi verilmedi bizim bebekler sağlıklı çok şükür belki azdı belki degerimiz tam sinir di 10 du.tevekkul et çok araştırma bende senin gibi araştırdım olan bana ve bebeğine oldu streslendik .Değer artar mı azalır mı ondan bşraz gerildim. Annelik işte uff her şey endişelendiriyor
sadece size kısa bir ilkokulda kalma hatırlatma: 8 rakamı 2 ile 10 arasında yer alır (aralık içindedir).
Bence değer artma durumu ihtimali olsa örneğin şu tarihte tekrar bakalım vs derdi dr boşa stresDalga geçer gibi yorum yapmanız gerek yok. Onun farkındayım ama sorunda sadece bu değer artar mı azalır mı buna benzer bir durum yaşayan var mı diye sormuştum.
Arkadaşlar bende dün detaylı ultrasona girdim sisterna magna 10,88 çıktı . Kromozon incelnmeli dedi amerikada yapılan bi dna testi veya aminosentez önerdi 21 haftalık hamileyim dünden beri ağlamaktan helak oldum ne yapıcaz kafamız allak bullak
Selam kızlar, 24 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim her şey normal çıktı çok şükür ama sisterna magna (beyin içindeki sıvı) 8 mm çıktı. Normal değeri 2 ile 10 arasında olmalıymış. Dr normal dedi ama ister istemez endişelendim. Sizlerde kaç çıkmıştı. Bide doktora soramadım aklıma gelmedi yani acaba büyür mü bu yada küçülür mü böyle bir şey yaşayan varda lütfen yorum yazsın.
Selamlar. Çok sagolun cevap yazdiginiz içinMerhaba canım yeni gördüm msjı çok şükür Doğum yaptım bebeğim Rabbime şükürler olsun ki iyi . Daha sonradan büyüme olup olmadığını bilmiyorum çünkü doktorum söylemedi biraz evhamlı bir yapım olduğu için ki zaten o değeri de devlet hastanesinde söylemişlerdi bana hemen kendi doktorumu aradım evet biliyorum normal bir değer zaten bu yüzden de söyleme gereği duymadım demişti ama dediğim gibi daha sonradan da söylemediği için büyüdümü küçüldü mü aynı mı kaldı bilmiyorum seninki kaç ki cnm
Merhaba,Selamlar. Çok sagolun cevap yazdiginiz için
Benimki en son olculdugunde 10.5 mm di. Bu hafta yine kontrolüm var, bakalim ne dicek doktor. Beyinle ilgili diğer hersey normal ancak insanin icine kurt dusunce düşüyor.
Çok sevindim bebeginizin sağlıklı olmasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?