Hamilelik de olumsuz düşünceler

S_e_v_a

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
4
4
1
24
Salamlar Bu benim ilk gebeliyim.. Ama hep korkum var istemedende Aklımda olumsuz düşünceler oluşuyor..
Hamile olduğumu hala beynim algılamıyo gibi...
Bana yardım edin bu olumsuz düşüncelerden nasıl kurtula bilirim🥺

Salamlar Bu benim ilk gebeliyim.. Ama hep korkum var istemedende Aklımda olumsuz düşünceler oluşuyor..
Hamile olduğumu hala beynim algılamıyo gibi...
Bana yardım edin bu olumsuz düşüncelerden nasıl kurtula bilirim🥺
Benimde aklıma kötü şeyler geliyordu farkettim ki bu düşüncelerim ilerledikçe hem bebeğime hem kendime zarar veriyorum stres yapa yapa🥺o yüzden artık aklıma kötü bir şey gelince hemen başka şeyler düşünmeye başlıyorum bebeğimi kucağıma aldığımı sarıldığımı falan düşünüyorum geçiyor☺️gebelik zaten zor bir süreç sizde kötü şeyler düşünüp iyice zorlaştırmayın stres yapıp bebeği etkilemeyin tadını çıkarın güzel şeyler düşünün ki güzel olsun her şey inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🤗💜

Benimde aklıma kötü şeyler geliyordu farkettim ki bu düşüncelerim ilerledikçe hem bebeğime hem kendime zarar veriyorum stres yapa yapa🥺o yüzden artık aklıma kötü bir şey gelince hemen başka şeyler düşünmeye başlıyorum bebeğimi kucağıma aldığımı sarıldığımı falan düşünüyorum geçiyor☺️gebelik zaten zor bir süreç sizde kötü şeyler düşünüp iyice zorlaştırmayın stres yapıp bebeği etkilemeyin tadını çıkarın güzel şeyler düşünün ki güzel olsun her şey inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🤗💜
İnşallah sizde Sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bende sizin gibi yapmaya çalışıyorum..
Evde yalnız olduğumda daha çok Oluyo Allahın izniile herşey güzel olur☺🤲
Bide Şu etrafda olumsuz konuşanlar olmasa Daha iyi olur..Onları dinlememeye Çalışıyorum Ama bazen kötü etkileniyor insan..

İnşallah sizde Sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bende sizin gibi yapmaya çalışıyorum..
Evde yalnız olduğumda daha çok Oluyo Allahın izniile herşey güzel olur☺🤲
Bide Şu etrafda olumsuz konuşanlar olmasa Daha iyi olur..Onları dinlememeye Çalışıyorum Ama bazen kötü etkileniyor insan..
Amiin sağolun🥰ah o olumsuz konuşan insanlardan zaten hiç haz etmiyorum destek olacaklarına köstek oluyolar 🥺siz dinlemeyin boşverin size iyi gelen insanlarla dertleşin sadece ☺️evde yalnızken de kendinize bir uğraş bulun kafanızı dağıtın sürekli🥰

Back
X