- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
hamilelik düsünüyosan bu düsünceden dolayıda gecikmis olabilir benimde 2 ay duzensizlesti öyle bi 11 gün gecikti bi 9 gün bide bakteri mi ne varms smdi gecti adetimde düzene girdi
ultrasonada girdim ben zaten akıntının cok olmasından dolayı gitmstm mantar diye düsünmüstüm muayene oldm doktor mantar yok dedi kültür aldı sonrada ultrasona girdim bi daha ki ayda hormon testine gitmstm ilacla bakteri gecti adetimde düzeldi hormon testindede sorun cıkmadı Allaha süküranladım canım bakalım ne çıkıcak sanki negatif gibi ama aslında hiç beklemiyodum ama bu belirtiler aklımda uyandırdı... bakteri kan tahlilinde mi çıktı yoksa muayene mi oldun ultrasonla
ultrasonada girdim ben zaten akıntının cok olmasından dolayı gitmstm mantar diye düsünmüstüm muayene oldm doktor mantar yok dedi kültür aldı sonrada ultrasona girdim bi daha ki ayda hormon testine gitmstm ilacla bakteri gecti adetimde düzeldi hormon testindede sorun cıkmadı Allaha sükür
adetin 3. günü yapıyolar canım
düzensizlik devam ederse mutlaka yaptır benim hep 2 gün sonraya atardı ama 3 ay böyle olunca korktm ama bisey yokms sükür hamilelik düsündügümden oluyo sanırım strestenanladım canım teşekkür ederim onu sonra yaptırırım artık
düzensizlik devam ederse mutlaka yaptır benim hep 2 gün sonraya atardı ama 3 ay böyle olunca korktm ama bisey yokms sükür hamilelik düsündügümden oluyo sanırım stresten
ben hastaneye gitmstim saat 10 bucukta felan 2 gün sonrasonucları aldımstres beni de çok etkiler ama bu ay öyle aman aman stresim olmadı geçen ay baya sorunlarım vardı hemen her gün ağlıyodum falan önemsememiştim geçen ay sabah ola hayrola, bu arada labarotuvarlar kaçta başlıyo ki 8 de gitsem yaparlar mı acaba çok sıra beklemek istemiyorum
Yanlis anlama ama az konularindan senin hayattan ne istedigini tam olarak bilmedigini dusunuyorum...1 yil boyunca sinava hazirlandin.o ara maddi destek amaciyla is arayisina girdin.bu cok normal anlayabilirim ama esas hedefi unv okumak olan biri kendini sinava adapte eder.ikisinin bi arada yurumeyecegini bilir.
Simdide hamile kalmaya calisiyorsun...unv hayalimi cocuk cocuga karismakmi?birde esinin sark gorevi vs..cok gencsin ve hayat verdigimiz tercihlerden ibarettir.
nasıl hamile misin değil misin söyleyemiyorlar ne demek ya? 35+19 gündür adet olmuyorsun anladığım kadarıyla
hamilelik olsa çıkardı diye düşünüyorum
Nacizane fikrimi soyledim.20 yasindayken ben unv 2 deydim.evet hayatta herseyi elde edebileceginizi acikca goruyorum:)19. günüm ve hala adet olmadım hamilemiyim değil miyim bilmiyorum doktor net bişi sylemiyo şükür sağlık problemim yokmuş, hayatımı yargılamak sana mı düştü bunca insanın içinde. 2 çocukla hukuk fakültesini bitiren insanlar var çevremde. ben daha 20 yaşındayım ve hayatta istediğim her şeyi elde edebilecek bir yaş bunun için çabalayabileceğim enerjide bir dönemim sana sadece :)
Nacizane fikrimi soyledim.20 yasindayken ben unv 2 deydim.evet hayatta herseyi elde edebileceginizi acikca goruyorum:)
Yargilamadim fikrimi soyledim.sartlariniza bakilirsa zorlanacaginizi dusundum hepsi bu.yoksa banane sizin hayatinizdan.bebek olsun unv kazanin...ins ayni seyleri yine soylersiniz.
Sagolun hatirlattiginiz icin...intikammi aldiniz.mutlu oldunuzmu.iciniz rahatladimi..ne diyim ins siz bir bebek kaybi yasamazssiniz....insan biraz kendi hayatına bakmalı diye düşünüyorum atanmak üni kazanmaktan daha zor ben gider açıktanda okurum o dert değil de, siz atanmaya hazırlanırken bebeğinizi kaybetmiştiniz değil mi ? atanmayı bekleseydiniz bebek için daha iyi olurdu diyorum bende daha bebek yok ortada belki de sağlık problemim var
Canım merak etme. Aynı durumu ben de yaşadım .. tabi benim hamilelik şüphem yoktu.. Düzenli regl gören biri olarak ilk defa 15 gün gecikmem oldu.. ve tabi senin dediğin gibi kasıklarda batmalar, bel ağrısı , göğüsler de hassasiyet , stres.. netten arattığında bunların hepsi hamilelik belirtisi olarak çıkıyor.. ve tabi en sonunda dayanamadım kadın doğum Uzmanına gittim.. Muayene etti . Dediği şey.. stres ! Evet stresten yumurtan çatlamamış dedi.. bir hafta kadar daha bekle adet görmezsen yumurta çatlama iğnesi vururuz dedi. Ona gerek kalmadan regl gördüm.. bir dahada olmadı zaten.. onun için sakin ol . Hamile kalmak o kadar kolay değil. Hem idrar testinde negatif çıktıysa yüzde seksen hamile değilsin .. bir de parnerinle ilişkini sen biliyorsun, korunma olduysa ilşkide çok zor ihtimal hamile olman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?