Insallahhİlk aylar normal bence. 12. Haftadan sonra düzlemeye başlayacağını düşünüyorum. Uyku hali falan bende de olmuştu.
İşe yaramaz olur musun?Insallahh
Kendimi biblo gibi hissediyorum ise yaramaz ve sıkıcı
Evet haklisiniz cok ozel bisey bu sukurler olsun ama bu hissettigim duygular cok zor ve gecmicek gibiİşe yaramaz olur musun?İçinde minicik bir beden büyütüyorsun. Her işten daha değerli ve özel
Aminnn inss. O gunleri bekliyorummGeçicek geçicek inş.. dert etmeyin. Zaten hamilelikte uyku hali ve halsizlik çok oluyor. Ben nereye otursam orda uyuyakalırdm. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsnız inş, zaten bebek doğunca oturamayacaksınız.. keyfini çıkarın,bulantınız geçsin bol bol aşerin,şirin hamilelik kıyafetleri alın,yürüyüş yapın.. ohh mis :)
Hepimiz geçtik o yollardan elbette ki geçecek.Evet haklisiniz cok ozel bisey bu sukurler olsun ama bu hissettigim duygular cok zor ve gecmicek gibi
vallahi ben dolduruyordum makıneye eşimde temizleri diziyordu dolaba,çamaşırı eşim asıp topluyordu ütüyüde eşim yapıyordu,zevkli aslında arada yemek yaptırın çok pişmiş yada az pişmiş deyinSlm kizlar
Hamile oldugumdan beri cok farkli bi insan oldum Allahim insanin cani hic mi bisey yapmak istemez bunaliyorum ne yemek ne temizlik ancak uyuyorum o da her zaman degil ve tv bu kadar arada yakinlarima gidiyorum ama yetmiyor isten vardiyadan dolayi ayrilmistim issizlik aliyordum, kafama gore is bulamadim zaten artik bu halde isede giremem bulantim ve koku hassasiyetm var resim kursuna gidiyordum toplu tasimada midem bulandigi icin biraktim,mutfakda 3 günlük bulaşık tezgahta onceden kitap okurdm dikis dikerdim simdi yerimden kalkasim yok ve coook sıkılıyorum. Hep agliyorum. Esimde 12 saat calisiyo gec geliyo
Allahim bu gunler gecicek mi ben nasil duzelicem
Esim yapmaz is malesef zaten 9 gibi geliyorvallahi ben dolduruyordum makıneye eşimde temizleri diziyordu dolaba,çamaşırı eşim asıp topluyordu ütüyüde eşim yapıyordu,zevkli aslında arada yemek yaptırın çok pişmiş yada az pişmiş deyin
Yuruyus yapiyorum aradaUc aylik donemden sonra zombi gibi uykusuzluktan konu acarsin :)) dusuk riski vs yoksa kisa mesafede yuruyuş yapmani tavsiye ederim
kim yapacak o zaman sen zevkinden yatmıyorsun herhalde,bir saat geç uyusun yapsın ne olur erkekliğimi azalır,türk kadınları hiç teşvik etmiyor erkekleriEsim yapmaz is malesef zaten 9 gibi geliyor
Slm kizlar
Hamile oldugumdan beri cok farkli bi insan oldum Allahim insanin cani hic mi bisey yapmak istemez bunaliyorum ne yemek ne temizlik ancak uyuyorum o da her zaman degil ve tv bu kadar arada yakinlarima gidiyorum ama yetmiyor isten vardiyadan dolayi ayrilmistim issizlik aliyordum, kafama gore is bulamadim zaten artik bu halde isede giremem bulantim ve koku hassasiyetm var resim kursuna gidiyordum toplu tasimada midem bulandigi icin biraktim,mutfakda 3 günlük bulaşık tezgahta onceden kitap okurdm dikis dikerdim simdi yerimden kalkasim yok ve coook sıkılıyorum. Hep agliyorum. Esimde 12 saat calisiyo gec geliyo
Allahim bu gunler gecicek mi ben nasil duzelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?