hamilelik depresyonu mu bu cok daraliyorum :(

Ay cnm ayni beni anlatmissin

MERAK ETME Bebek doğuncada herişi yapan makina gibi hissedeceksin bence bolll boll dinlen halinden şikayet etme herkesin yaşadığı şeyler normal bişi yakın zamanda herşey rayına oturur hamileliğe alışırsın bebek doğar curcuna başlar...

Canım aynı şeyleri ben yaşıyorum hatta esim iyice gittin diyo bisey dese agliyorum yemek yapamiyorum soğan ve salçadan tiksindim esimde ya makarna yiyor yada corba yapiyorum bizi idare etcekler bu zamanda takma hic bir şeyi en güzel zamanların Canin ne istiyorsa onu yap ben öyle yapıyorum

Normal canım. Hiç bitmiyecek gibi geliyo yaşarken. Ama bitiyo. Bende günleri sayardım cok sıkılırdım.

Geçecek doğum yapınca :) benimde aynı öyleydi sürekli uyumak ve televizyon izlemek isterdim hiç bir iş yapmak istemezdim bide paso ağlardım eşim yok işi dolayısıyla geç geliyo diye..sonra doğum yaptım ama nafile buseferde beş altı ay kendime gelemedim şimdi oğlum bir yaşında hala daha devam ediyo bazen ama eskisi gibi değil . Zor da olsa geçiyo bide herkes lohusalık depresyonuna girmiyo inşallah senin de öyle olur. Bir de bence sıkıntını gidermenin en iyi yolu bence yalnız kalmamak elinden geldiğince ailenle arkadaşlarınla vakit geçir kafan dağılır

kız ne yaptın daha 11. Haftadasın önünde daha çok yol var şimdiden bu kadar salma kendini. Çocuk doğunca ne yapacaksın. Hemen hormonlara teslim olmuşsun. Sabah kalk 15 dk bir turu temiz hava al. Çocuğunla ilgili planlar yap. Çık dışarı gez. Önce kalk o 3 günlük bulaşıkları yıka. Hamilelik çocuk sahibi olmanın en keyifli dönemlerinden biri tadını çıkar. Kendine zehir etme

[Qlohusalık depresyonuna bende giremedim yaçok merakediyordum oysaki :) :) benim kız doğumdan sonra sarılık oldu onun nerdine lohusalık falan kalmadı bende.UOTE="ridak42, post: 44962919, member: 721760"]Geçecek doğum yapınca :) benimde aynı öyleydi sürekli uyumak ve televizyon izlemek isterdim hiç bir iş yapmak istemezdim bide paso ağlardım eşim yok işi dolayısıyla geç geliyo diye..sonra doğum yaptım ama nafile buseferde beş altı ay kendime gelemedim şimdi oğlum bir yaşında hala daha devam ediyo bazen ama eskisi gibi değil . Zor da olsa geçiyo bide herkes lohusalık depresyonuna girmiyo inşallah senin de öyle olur. Bir de bence sıkıntını gidermenin en iyi yolu bence yalnız kalmamak elinden geldiğince ailenle arkadaşlarınla vakit geçir kafan dağılır[/QUOTE]

şu

aynı ben.. kalkıp bir şey yapamıyorum. ne zamanladır ilk defa bilgisayarı açtım. telefondan giriyordum nete. bilgisayar masa üstü de değil o bile zor geliyordu.

şu an üstümde polar yanımda su ve çubuk kraker 140 derecelik eğimle oturmaktayım

banyoyu bende severdim hem korkuyorum ( başı dönüyor) hem de zor geliyor.

iyi ki ücretsiz izindeyim. işte olsaydım kimse çekmezdi beni böle...

ev işi yapamadığımı yazmama bile gerek yok

İlk aylar normal canım bi de progestan filan kullanıyorsan çok normal. Boşver yat dinlen bulaşıkta kaçmaz çamaşırda bunlar için kendini sıkıntıya sokma

Demek herkesde bole oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…