Ay cnm ayni beni anlatmissinGörüldüğü gibi 15.haftamdayım.
Daha geçen haftadan beri evimizde tek tük bir şeyler pişiyor.
Her gün hatta bazen günde 2 kere duş alan ben, şimdi gün aşırı almaya bile üşeniyorum.
Gece acıktığımda kalkıp 3 çeşit yemek yapardım, şimdi açlıktan ölsem buz dolabının kapağını açamıyorum.
Yataktan kalktığım an oturma odasındaki koltuğuma, gece olunca o koltuktan yatağıma geçiyorum.
Ama çevremde duyduğum 5. ayda bunların hepsi bitecek, inanılmaz bir enerji gelecekmiş.
O günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Kısaca yaşadıklarınız normal, evler dandini, biz zaten per perişan.
Canım aynı şeyleri ben yaşıyorum hatta esim iyice gittin diyo bisey dese agliyorum yemek yapamiyorum soğan ve salçadan tiksindim esimde ya makarna yiyor yada corba yapiyorum bizi idare etcekler bu zamandaSlm kizlar
Hamile oldugumdan beri cok farkli bi insan oldum Allahim insanin cani hic mi bisey yapmak istemez bunaliyorum ne yemek ne temizlik ancak uyuyorum o da her zaman degil ve tv bu kadar arada yakinlarima gidiyorum ama yetmiyor isten vardiyadan dolayi ayrilmistim issizlik aliyordum, kafama gore is bulamadim zaten artik bu halde isede giremem bulantim ve koku hassasiyetm var resim kursuna gidiyordum toplu tasimada midem bulandigi icin biraktim,mutfakda 3 günlük bulaşık tezgahta onceden kitap okurdm dikis dikerdim simdi yerimden kalkasim yok ve coook sıkılıyorum. Hep agliyorum. Esimde 12 saat calisiyo gec geliyo
Allahim bu gunler gecicek mi ben nasil duzelicem
kız ne yaptın daha 11. Haftadasın önünde daha çok yol var şimdiden bu kadar salma kendini. Çocuk doğunca ne yapacaksın. Hemen hormonlara teslim olmuşsun. Sabah kalk 15 dk bir turu temiz hava al. Çocuğunla ilgili planlar yap. Çık dışarı gez. Önce kalk o 3 günlük bulaşıkları yıka. Hamilelik çocuk sahibi olmanın en keyifli dönemlerinden biri tadını çıkar. Kendine zehir etmeSlm kizlar
Hamile oldugumdan beri cok farkli bi insan oldum Allahim insanin cani hic mi bisey yapmak istemez bunaliyorum ne yemek ne temizlik ancak uyuyorum o da her zaman degil ve tv bu kadar arada yakinlarima gidiyorum ama yetmiyor isten vardiyadan dolayi ayrilmistim issizlik aliyordum, kafama gore is bulamadim zaten artik bu halde isede giremem bulantim ve koku hassasiyetm var resim kursuna gidiyordum toplu tasimada midem bulandigi icin biraktim,mutfakda 3 günlük bulaşık tezgahta onceden kitap okurdm dikis dikerdim simdi yerimden kalkasim yok ve coook sıkılıyorum. Hep agliyorum. Esimde 12 saat calisiyo gec geliyo
İlk aylar normal canım bi de progestan filan kullanıyorsan çok normal. Boşver yat dinlen bulaşıkta kaçmaz çamaşırda bunlar için kendini sıkıntıya sokmaSlm kizlar
Demek herkesde bole oluyormusaynı ben.. kalkıp bir şey yapamıyorum. ne zamanladır ilk defa bilgisayarı açtım. telefondan giriyordum nete. bilgisayar masa üstü de değil o bile zor geliyordu.
şu an üstümde polar yanımda su ve çubuk kraker 140 derecelik eğimle oturmaktayım
banyoyu bende severdim hem korkuyorum ( başı dönüyor) hem de zor geliyor.
iyi ki ücretsiz izindeyim. işte olsaydım kimse çekmezdi beni böle...
ev işi yapamadığımı yazmama bile gerek yok
Yok cnm kullanmiyorumİlk aylar normal canım bi de progestan filan kullanıyorsan çok normal. Boşver yat dinlen bulaşıkta kaçmaz çamaşırda bunlar için kendini sıkıntıya sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?