Hamilelik depresyonu mu bu

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
:2:çok moralim bozuk kızlar 32 haftalık hamileyim bir oğlum olacak inşallah,gebelik şekeri hariç herşey düzgün çok şükür ama bir yandan çalışıyorum bir yandan evle ilgileniyorum buna rağmen eşim çok ilgisiz
eşim nöbet usulü çalışıyor evde ya uyuyor ya da bilgisayar oynuyor arada yanıma gelip iki canım yapıp gidiyor,ilk evlilik yıldönümümüz geçti özel hiçbirşey yapmadı sana ne hediye alayım sen bana ne alacaksın muhabbeti yaptı hediye sorulur mu bir çiçek al gel yeter,belli ediyorum gamsızlığa vuruyor,dışarı çıktığımızda ne istersem alır evde otururken birşey canım çekse gidip almaz dün eve geldi yüzüne bakmadım ne oldu diye sordu ağladım anlattım e söylemiyorsun diyor sonra ailesinin konuları da açıldı şimdi o da bana tavırlı ama haklıyım kayınvalidem resmen yüzüme çocuğun çok güzel olmasın zayıf olsun dedi görümcemin çocukları da öyleymiş sonra da kıvırdı nazar değmesin diye demiş siz olsanız ne yapardınız

:2:çok moralim bozuk kızlar 32 haftalık hamileyim bir oğlum olacak inşallah,gebelik şekeri hariç herşey düzgün çok şükür ama bir yandan çalışıyorum bir yandan evle ilgileniyorum buna rağmen eşim çok ilgisiz
eşim nöbet usulü çalışıyor evde ya uyuyor ya da bilgisayar oynuyor arada yanıma gelip iki canım yapıp gidiyor,ilk evlilik yıldönümümüz geçti özel hiçbirşey yapmadı sana ne hediye alayım sen bana ne alacaksın muhabbeti yaptı hediye sorulur mu bir çiçek al gel yeter,belli ediyorum gamsızlığa vuruyor,dışarı çıktığımızda ne istersem alır evde otururken birşey canım çekse gidip almaz dün eve geldi yüzüne bakmadım ne oldu diye sordu ağladım anlattım e söylemiyorsun diyor sonra ailesinin konuları da açıldı şimdi o da bana tavırlı ama haklıyım kayınvalidem resmen yüzüme çocuğun çok güzel olmasın zayıf olsun dedi görümcemin çocukları da öyleymiş sonra da kıvırdı nazar değmesin diye demiş siz olsanız ne yapardınız

Hamilelik dönemi beklentilerin özellikle eşten daha çok arttığı bir dönem.. Sonuçta o erkek her erkek süpriz yapmayı sevmez benimkide öyledir ne istersem alır yapar ama öyle hediye alayım memnun olsun yapmaz.. Daha yeni evlisin anladığım kadarıyla ilk zamanlar bende çok takardım sonra olumlu yönlerini düşünüp kendimi mutlu etmeye çalıştım.. Ozaman ikimizde mutlu olduk çünkü bu şekilde anladım ki hem kendimi hem onu yıpratıyorum.. Birde şimdi hamilesin bu dönem senin için daha zorlu geçer.. Kayınvalidesine kim takık değil ki :)) Çok nadirdir heralde takmış olmayan bende çok kızıyorum çoğu şeyine... Patavatsız oluyorlar annen gibi olmuyorlar.. Gelinsin sonuçta.. :) Depresyon değil bence hassa bir döneme girmişsin.. Düzelicek canım.. Bende senden çok farklı değilim emin ol.. Birde beni çok yoran kaygı bozukluğu rahatsızlığım var onunla mücadele içindeyim.. Bunlarda geçecek...

Back