Hamilelik doğum derken giden cinsellik

Gerçekten bende bizim çağımızdaki erkeklerde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bende benzer bir durum yaşıyorum konu açtım okuyabilirsiniz.
Benim adam da ben gecelik çorap giyip makyaj yaparsam bir de ağdalı olursam ancak öyle yanaşıyor yoksa asla istemiyor onunla sevişmek için illa her seferinde jartiyer falan giymem lazım azıcık bile tüy olmaması lazım.
Yanlış anlaşılmasın ama ben artık kocasını aldatan kadınlara suç bulmuyorum kim bilir neler yaşıyolar bazı erkeklere müstahak gerçekten

Gerçekten bende bizim çağımızdaki erkeklerde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bende benzer bir durum yaşıyorum konu açtım okuyabilirsiniz.
Benim adam da ben gecelik çorap giyip makyaj yaparsam bir de ağdalı olursam ancak öyle yanaşıyor yoksa asla istemiyor onunla sevişmek için illa her seferinde jartiyer falan giymem lazım azıcık bile tüy olmaması lazım.
Yanlış anlaşılmasın ama ben artık kocasını aldatan kadınlara suç bulmuyorum kim bilir neler yaşıyolar bazı erkeklere müstahak gerçekten
Aynen canım malesef bizdede erken boşalma sorunu var adamlara zorla yaptiriyoz çok saçma

bence tvden ve internetten gordukleri kadınlara özeniyorlar...kendileri sanki brad pitt bız onlara onu yap bunu yap diyor muyz millet kadın bulamıyor bunlar elindekini begenmiyor

çok yolunda giden ilişkimiz bizimde çocuktan sonra bozuldu diyebilirim hamileliğimde bile aynı şekilde devam etti ama artık uykusuzluklar yorgunluklar derken birde üzerine iş başı yaptım artık haftada 1 bazen 10 günde 1 olmaya başladı e tabi eşim şikayetçi ama bir yandan da anlayışlı olmaya çalışıyor çocuk uyutmaya çalışırken ikimizde uyuya kalıyoruz eşimin işi çok yorucu ve sürekli yoğun zaten ama imkan sağlayabilsek buna rağmen istekli olur , ama işin ilginci bende artık ne istek ne güç ne enerji kaldı bazen çocuğun uyumaması işime geliyor bunun için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ben böyle değildim oysaki haksızlık mı yapıyorum yoksa o mu bana haksızlık yapıyor bilmiyorum :KK35:
Sizde haksızlık yapan sizsiniz biz de de eşlerimiz.

Sizde haksızlık yapan sizsiniz biz de de eşlerimiz.
haksızlık yapmış olmak için onunda bana bir çok konuda destek göstermesi gerekmezmi işşden eve git senden ilgi bekleyen bir çocuk onla ilgilenirken bir yandan yemek yapma telaşı ortalığımı topla hizmetmi et çocuklamı ilgilen derken zaten pil iyice bitiyor kendime şahsi olarak ayrıdığım bi zaman yada lüks yokki ona zaman ayırmıyıp haksızlık yapıyım keşke oda biraz birşeylerin ucundan tutsada onun yaptığı yada yapmaya çalıştığını görüp bende kendimi iyi hissetsem bence burda tek haksızlık ben kendime yapıyorum :KK12:

Kızlar merhaba, başlıktan da anlaşıldığı gibi..Hamile olduğumu öğrendikten sonra eşimle yalnızca bir kez birlikte olduk o da korka korka( korktuk yarıda bıraktık) sonrasında denemedik ilk cocugumuz korktuk bisey olur diye.Dogum yapalı 4 ay oldu bu 4 ay içerisinde sadece birkez birlikte olduk yani koskoca 1 yılda biri yarim olarak yalnızca 1.5 kez birlikte olduk.Her defasında ben teklif ediyorum artık yoruldum..Adam bana yanaşmıyor bildiğin naber kanka moduna gireceğiz bir ara çok büyük kavga ettik sürekli telefon elinde tuvalette bile beni aldatmaz aldatıcak biri degil kendimden şüphe ederim kocamdan etmem yani cinsellik düşkünü değil mi desem tamam düşkün olmasın ama gerektiği kadar bile yok..Yorgunum yorgunum yorgunum yani haftada bir gece uykusundan feragat etsin bn anne olduğumdan bu yana herşeyden feragat ediyorum.Her akşam aynı hoşgeldin günün nasıl geçti iyi sen nptin işte çocukla yemek ye biraz çocukla oynasın çay hopp uyku...Yoruldum hep yorgunluğundan...Yoruldum bn eşime yanaşmasam 1 sene elini sürmez artık bnde söylemiyorum lohusalık 40 günü cikin 4 ay oldu daha teklif etmedi peki bnm günahım ne ?

Al benden de o kadar yemin ederim ayni durumdayiz el insan bu erkeklerinin bi yerlerini kaldirnakdan ne zamn vazgecicez bilmiyorum gerci biz kaldirmasak onlarin kaldirmaya bile zamani olmayacak bizde 3 yillik evliyiz sanki 40 yili devirmis gibiyiz oyle bir ukuya daliyoki anlatamam sanrsin yillardir uyumuyo bizim yaptigimiz fedakarligin kacini yapiyolar Allah askina ya

bence tvden ve internetten gordukleri kadınlara özeniyorlar...kendileri sanki brad pitt bız onlara onu yap bunu yap diyor muyz millet kadın bulamıyor bunlar elindekini begenmiyor

Gozleri ciksin o zaman mikroplar eger oyle bisey varsa verdigim tek lokma su bile helal olmasin o kadar cok seyden fedakarlik yapiyorm ki Allah goruyo ama iste onlrin elindeyiz nede olsa belki heyecanlari bitti bilmiyrm ki ne istiyolar mesela.. yataga giriyorum uyanmasi icin biseyler yapiyorm yok oyle uyuyoki sanarsin ruhu gitmis beden var sadecr töbe yarabbi bu kadar mi siradanlastik

Gozleri ciksin o zaman mikroplar eger oyle bisey varsa verdigim tek lokma su bile helal olmasin o kadar cok seyden fedakarlik yapiyorm ki Allah goruyo ama iste onlrin elindeyiz nede olsa belki heyecanlari bitti bilmiyrm ki ne istiyolar mesela.. yataga giriyorum uyanmasi icin biseyler yapiyorm yok oyle uyuyoki sanarsin ruhu gitmis beden var sadecr töbe yarabbi bu kadar mi siradanlastik
öyle bizimkinln de tek derdı uyku bi insanın aklınA hiç mi gelmez yahu

haksızlık yapmış olmak için onunda bana bir çok konuda destek göstermesi gerekmezmi işşden eve git senden ilgi bekleyen bir çocuk onla ilgilenirken bir yandan yemek yapma telaşı ortalığımı topla hizmetmi et çocuklamı ilgilen derken zaten pil iyice bitiyor kendime şahsi olarak ayrıdığım bi zaman yada lüks yokki ona zaman ayırmıyıp haksızlık yapıyım keşke oda biraz birşeylerin ucundan tutsada onun yaptığı yada yapmaya çalıştığını görüp bende kendimi iyi hissetsem bence burda tek haksızlık ben kendime yapıyorum :KK12:

Bir önceki mesajınızdan yola çıkarak yorum yaptım tabiki destek olmalı es çocuk ev çok zor.

Aynı benim kocam 😁

Al benden de o kadar yemin ederim ayni durumdayiz el insan bu erkeklerinin bi yerlerini kaldirnakdan ne zamn vazgecicez bilmiyorum gerci biz kaldirmasak onlarin kaldirmaya bile zamani olmayacak bizde 3 yillik evliyiz sanki 40 yili devirmis gibiyiz oyle bir ukuya daliyoki anlatamam sanrsin yillardir uyumuyo bizim yaptigimiz fedakarligin kacini yapiyolar Allah askina ya

Çok haklisiniz ben eşime diyorum işten cik cocugu ve evi devral ben çalışıp çocuğumada sana da bakarim diyorum 😁

[/QUO
Valla ben de artık aldatan kadınlara hak veriyorum kiz arkadaşımla yaşıyorum resmen ya :KK47:

Aynı evde iki bacı gibiyiz çatladım ya. Konuşmaya çalışıyorum adam sadece dinliyor cevap yok. Ertesi gün yine aynı şey kavga ediyorum olmuyor uzak duruyorum olmuyor boşanacam ben gençliğimi bu şekilde yaşamak istemiyorum yine olmuyor değişmiyor adam ya vallahi çatladım artık

canlı kanlı karısı varken bu adamların derdi ne anlamadım gerçekten iyi bir köteğe ihtiyaçları var :KK11:

Back
X