hamilelik dönemi hk

Cestlaviee

Sabırda yorulur
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
1.338
2.103
133
Merhaba arkadaşlar
Bu sorum anneler için kuzenim 26 hafta 6 günlük hamile ikinci hamileliği dün kontrole gitti çok ağrısı vardı doktor bebeğin ayakta olduğunu dikişlere baskı yaptığını söylemiş. bu arada sezeryandı ilk doğumu.

Şuan yine çok ağrısı var böyle bişey yaşayan duyan vs var mı yapabileceğimiz bişey? Tavsiyelerinizi bekliyoruz..

Direkt bu sekilde bir deneyimim yok ama annenin hareketi ne kadar cok olursa bebek de pozisyon degistiriyor diye biliyorum. Gunde 1 saat falan yurumek iyi gelebilir doktor da uygun goruyorsa.

Ben varım. Son gebeliğimde aynısıni yaşadım yapacak birsey yo ne yazık ki.
Bebek pozisyonunu değiştirir ise anca rahatlar.
Birde iltihap falan olmasın. Benim hem bebeğim dik pozisyonda ayakları asagida baskı uyguluyordu aynı zamanda ağrım çoktu. Drum idrar tahlili istemişti ve bobreklerimde iltihap çıkmıştı.
Öyle bir durumda olabilir.

Direkt bu sekilde bir deneyimim yok ama annenin hareketi ne kadar cok olursa bebek de pozisyon degistiriyor diye biliyorum. Gunde 1 saat falan yurumek iyi gelebilir doktor da uygun goruyorsa.

Yürüyüş daha kötü geliyor. Normalden daha fazla hareket ettiğinde ağrı çoğalıyor malesef

Doktora daha dün gitti ama tahlil vs istememiş. Hatta nasıl bu zamana kadar böyle durdun çok ağrın olmalı demiş. Ve sanırım artık bildiği için daha çok hissediyor ağrıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…