Hamilelik döneminde çekilen sıkıntılar

Hayalperestx

YORGUN
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
23
18
38
26
Kizlar, kocaaamann 9 ay boyunca hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak çektiğiniz sıkıntılar neler?
Benim erken dogum korkusu ve düşük...
Aklım gidiyor.

Allaha sukur rahatti benim 37 ye kadar çalıştım

Hasta değilsin hamilesin dedim kendi kendime o yüzden de sanırım allaha şükür sıkıntı yaşamadım

Ofiste dalga geçerlerdi sen nasıl hamilesin göbek de olmasa inanmayacağız diye :)

Ama Tabii ki en belirgin olarak 9. haftadan itibaren kusma ( Her sabah her öğlen ve geceleri uyanirsam mutlaka) ders arasında 10 dk kusup ikinci derse girdiğimi bilirim ahahah

Hamilelik güzel ben sevmiştim. Hayatımda ilk defa tanimadigim herkes inanılmaz güzel ve kibar davranıyordu ahahahah markette dolmuşta allahım tüm ankara kibardi:)

Benim en büyük sıkıntım mide bulantısı ve kusma... doğuma kadar geçmedi .. Serum yediğim bile oldu.. Ağız tadının bozukluğu.. O da doğuma kadar geçmedi.. erken doğum yaşayacağımı hiç düşünmemiştim ama preeklampsi geçirip 33. Haftada doğumul gerçekleşti . Aslında hamilelkte en önemli şey tansiyon.. bunun icin yediğin içtiğine dikkat etmelisen

Ayy evet herkes de bir aman kırılmasın hamile endişesi :)) kusma evet o cok yoruyor insani gercekten... Allah çocuguna ve sana uzun saglikli ömürler versin.

Kiyamam sana evet tansiyon önemliymis dogru soyluyorsun. Peki suan ne durumdasiniz ? Erken dogum dediniz

Kiyamam sana evet tansiyon önemliymis dogru soyluyorsun. Peki suan ne durumdasiniz ? Erken dogum dediniz
İyiyiz canım çok şükür.. 20 gün kuvezde kaldı oğluşum.. tek sıkıntmz fıtığı çıkmıştı erken doğan bebeklerde çok sık görülüyormuş zaten onunda amelyatını oldu .. 3 buçuk aylk (düzeltilmş 2 ay 3 gün) olduk şimdi maşaALLAH

Kizlar, kocaaamann 9 ay boyunca hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak çektiğiniz sıkıntılar neler?
Benim erken dogum korkusu ve düşük...
Aklım gidiyor.
Psikolojik olarak sürekli kaybetme korkusu çünkü daha 5. Haftada kese yanlarında iç kanama vardı düşük riski ilaçlar, yasaklar 20. Haftadan sonra idrar yolu enfeksiyonu, 29. Haftadan sonra gebelik şekeri insülin ve dün hastaneye yatışım yapıldı düzenlenemeyen bir şekerim var Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip eder inşallah

Ayyy :)) Allah nazarlardan saklasin, ikinize de uzun ömürler versin...
Ne tatlidir simdi o minik
Darisi basima.

Neler yasamissin kiyamam... Ben de cok korkuyorum, erken dogum, enfeksiyon... Insallah sağsalim kucagina alirsin. Allah şifa versin canim benim sakın canini sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…