hamilelik döneminde gold natural omega 3 kullanan oldumu acil

hangi markaydı bugün takıntı yaptım 6 aylık hamileyim tarım köy işleri onayi var ve orjinal ürün görünüyor ama araştırma yaparken işte içeriginin çoğunun yanlış yazıldıgını falan okudum çok korktum sakat doğabilir biliyorsunuz o yüzden merak ettim

hangi markaydı bugün takıntı yaptım 6 aylık hamileyim tarım köy işleri onayi var ve orjinal ürün görünüyor ama araştırma yaparken işte içeriginin çoğunun yanlış yazıldıgını falan okudum çok korktum sakat doğabilir biliyorsunuz o yüzden merak ettim

yok bu marka hakkında bilgim yok maalesef.

bana vermedi ben hamile kalmadan öncede kullanıyordum takviye olarak çok da faydasını gördüm ama paranoya yaptım şimdi doktorada soramam napcam bilmiyorum ben hç balık yemem o yüzden almam gerekiyordu

ben de hamilelikten önceden beri kullanıyorum, marka değişikliği yapıyorum arada, kutular arası da bir iki ay ara veriyorum.
Canan Karatay ve Adem Aydın gibi doktorlar muhakkak omega 3 takviyesi öneriyorlar, kendilerine güvendiğim için kullandım ben hamileliğimde de.

emzirme döneminde eczacıya multivitamin danışmıştım, o da doktor yazmadığı sürece omega 3 dışında başka takviyeyei önermediğini söylemişti.

TÜRKİYEDEYİM internetten almıştım body fish oil olması gerekiyor karacaiğer taşımaması açısından ama güvensizlik çöktü işte

internet eczanesindede satılıyordu kullananlarda çok memnun senin kutunda fda onaylı yazıyormu bana nlatsana bi içeriginde neler yazıyor hamilelik döneminde kullandıgından bahset ama

Back
X