:( hamilelik döneminde kaşıntı nedem olur? Yasayan varmı? Ne yapabilirim?

bynpikolata

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
500
512
18
Kızlar merhaba başlıktan anlaşılacağı gibi kaşınıyorum cok fena.
22 haftalık hamileyim 4 gündür felan hafif hafif aralıklarla kaşınmaya başladı göbeğim. Sonra bacaklarım felan. Ama en fecisi göbeğim kıpkırmızı oluyor. Su felan sürüyorum ama nafile...
Hamilelik sürecinde benim gibi kaşıntı sorunu yasayan oldumu? Ne önerirsiniz ne yapabilirim :(?

Kızlar merhaba başlıktan anlaşılacağı gibi kaşınıyorum cok fena.
22 haftalık hamileyim 4 gündür felan hafif hafif aralıklarla kaşınmaya başladı göbeğim. Sonra bacaklarım felan. Ama en fecisi göbeğim kıpkırmızı oluyor. Su felan sürüyorum ama nafile...
Hamilelik sürecinde benim gibi kaşıntı sorunu yasayan oldumu? Ne önerirsiniz ne yapabilirim :KK43:?
Cabuk vücudunu yağla catlıyorsun ve sakın kasıma sakın :duduk:

Çatlama önleyici kremler var bence eczacınıza danışarak bitane satın alabilirsiniz. Gerci gec kalındı sanırım ama en azından kaşıntınızı engeller.. Geçmiş olsjn

Hamile olduğunu öğrendiğin andan itibaren vücudunu yağlamalıydın canım kaşıma daha kötü çatlar
Bem hamile kaldığımdan beri bebe yagi kullaniyorum mustela aldim 2 ayda. Doktorum müsade etmedi 4 ayda basla dedi. En başından beri dikkat ediyorum ve hep korkuyordum oda oldu :( sinir oldum

Kasinmanun diger bir sebebi karaciger kaynakli olabiliyor. Hamilelik hormonlari etkiledigi icin sorun olusuyor. 22. Haftada catlak kasintisi olmaz diye biliyorum. Bir sonraki kontrolde doktorunuza soyleyin karaciger enzimlerinize bakarlar ve dogumdan once gerekli tedavi yapilur. Insallah sorun sadece catlaklarinizdir.

Çatlama önleyici kremler var bence eczacınıza danışarak bitane satın alabilirsiniz. Gerci gec kalındı sanırım ama en azından kaşıntınızı engeller.. Geçmiş olsjn

Kullanıyorum zaten ona ragmen :kızgın:
Mustele kullaniyorum 4 aydan itibaren. Ilk gunden beri de bebe yagi kullaniyorum ama s:KK43: hic bisey fayda etmemis

Çatlaklar :KK43: Benim de bir haftadır kaşınıyor. Başından beri yağ sürüyorum aslında ama yine de oluyor.

Benimde aynı yoktu kaşıntı. Ki ben ilk hamile kaldigim andan itibaren bebe yagi kullandim. Gittim Mustele aldim catlak onleyici. Doktorum erken daha 4 ayda kullanmaya basla dedi ve sonuç catliyorum :KK43:

Kullanıyorum zaten ona ragmen :kızgın:
Mustele kullaniyorum 4 aydan itibaren. Ilk gunden beri de bebe yagi kullaniyorum ama s:KK43: hic bisey fayda etmemis

Allah Allah.. Gözle görülür bir çatlama varmı peki? Yada yaz aylarındayız malum alerjik bir durum olabilirmi acaba? Kabarcık falan varmı kızarıklarda?

Back
X