:( hamilelik döneminde kaşıntı nedem olur? Yasayan varmı? Ne yapabilirim?

Şimdilik yok çok şükür. Ama kolun kasindi az önce mesela yine mi başladı diye hemen korku sarıyor içimi.enzimler 2 hafta önce çok düşük çıktı.şimdilik sıkıntı yok dedi Dr bu arada dahiliye de gorecek yine.bir ignesi cikmis eskisi gibi zor olmaz dedi Dr. Haftaya tekrar baktiracagim korkum 35.hafta gibi çıkması.
Inşallah tekrar yaşamazsınız. Gerçi igne çıkmış diyosunuz, demek ki olsa bile ilki kadar zor geçmeyecek inşllah. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Bende 37. haftada doğum yapmak zorunda kaldım. Hemde kontrollü bir normal doğumla dünyaya getirdim bebeğimi. Bu arada 2. gebeliklerde tekrarlama riski çok yüksekmiş. Sanırım ikinci gebeliginiz. Tekrar yaşadınız mı acaba?
Bende 36. Haftada suni sanciyla normal dogum yapmak zorunda kaldim ilk cocugumu.35.haftada farkettik dr bi hafta daha bekledi testi tekrarlayip.bebegimin de benim de hayati tehlikem basladigi icin daha fazla bekleyemedi.ama 2.hamiligimde sorun yasamadim cok sukur.cok korkmustum tekrar yasarsam diye ama olmadi.stres yapma hicbisey olmaz insallah

Şimdilik yok çok şükür. Ama kolun kasindi az önce mesela yine mi başladı diye hemen korku sarıyor içimi.enzimler 2 hafta önce çok düşük çıktı.şimdilik sıkıntı yok dedi Dr bu arada dahiliye de gorecek yine.bir ignesi cikmis eskisi gibi zor olmaz dedi Dr. Haftaya tekrar baktiracagim korkum 35.hafta gibi çıkması.
Ayni seyleri ben de yasiyorum aslinda.kolum kasiniyo 2 gundur ama aslinda ama sinek isirmis.acaba mi diyorum.sonra 2. De yasamadim diyorum.hicbisey olmaz cnm stres yapma.hem 35. Hafta da cok erken bi hafta degil olsa bile

Merhaba lar karaciger enzimi tahlilinin adini biliyormusunuz? Hemogrammiydi ben tahlil sonucu kagitlarini bulamiyorum hamileyim tahlil yapin doycem doktora yardimci olursaniz sevinirim
Hemogram değil canım. Ast alt karaciğer enzimleri ayrıca gebelik kolestazi için açlık safra asiti testi de yapılması gerekiyor

Bende 36. Haftada suni sanciyla normal dogum yapmak zorunda kaldim ilk cocugumu.35.haftada farkettik dr bi hafta daha bekledi testi tekrarlayip.bebegimin de benim de hayati tehlikem basladigi icin daha fazla bekleyemedi.ama 2.hamiligimde sorun yasamadim cok sukur.cok korkmustum tekrar yasarsam diye ama olmadi.stres yapma hicbisey olmaz insallah
Sevindim tekrarlamamasına, bende 2. gebeliği düşünüyorum kısmetse. Inşallah bende de tekrarlamaz. Sağlıklı doğumlar diliyorum. :)

C
canım oncelikleseni çok iyi anlıyorum benim göbeğim 27.haftadan sonra deli gbi kaşınmaya başladı tarakla fln kaşıyodum artık berbat bişeydi ve birden o kdr cok çatladıkı fenisitil sürdüm ehh biraz işe yaradı bebe yagı hergün suruyodm nemli tutuyordu oda işe yaradı kısmen. gecen haftada bacaklarım bastan aşagı kıpkırmızı oldu kabardı alerjikmiş su tpladı artık kasımaktan kanatmıştım uyuyamıyordum ağlıyordum fito diye bi krem var geceden surdum sabaha kdr kızarıklar gecti izler gitti 2.gününde de komple gecti hamd olsun doktora sordum fitoyu karnımada sürebilir miyim diye kullan dedi alerjik,mantar,gebelikten kaynaklı çatlaklar bunlar için kullanılıyormuş kesinlikle fitoyu kullan

Cok teşekkür ederim bilgiler icib

Insallah degildir cnm.ben ilk hamileligimde yasadim.ve erken dogum yapmak zorunda kaldim.ihmal etme sakin.
Karaciger enzimlerinin yukselmesine kullanilab vitaminler vs de sebep olabilirmis.istersen bikac gun icme kullandigin ilac varsa.bakalim yine ayni etkiyi gosterecekmi

Canım evet hemen doktora gittim zaten bakıldı degerlerime normal allaha sukur. Alerjik olabilir dedi doktor bir kac gun decavit ve perro demir ilacini kullanma dedi ilaclardan kaynaklı olabilir bir süre gözlemleyelim dedi. Ama karaciger enzimleri ile ilgili bir problem çıkmadı allaha şükür. Gebelikte kaşıntı cok onemli varsa kaşıntısı mutlaka dediginuz gibu doktoruna gidip karaciger enzimlerine baktırmalı.
Yazan tüm arkadaslara cok teşekkür ederim. Alerjik bir durum yada oluşacak catlaklardan kaynaklı sanırım.
Bir kac gun vitamini kullanmayacağım sagol canım

Va
Ayni seyleri ben de yasiyorum aslinda.kolum kasiniyo 2 gundur ama aslinda ama sinek isirmis.acaba mi diyorum.sonra 2. De yasamadim diyorum.hicbisey olmaz cnm stres yapma.hem 35. Hafta da cok erken bi hafta degil olsa bile
İnan beterin beteri var.ikili test sonucum kötü çıktığında allahım ne olur koleztez olayım ama bebek sağlıklı olsun dedim.bebek sağlıklı şimdi çok şükür tabiki koleztez dan da korkuyorum ama olsam da bu sözumle avunacagim.sanki bu hamilelik bana da ilkinden farklı geldi daha raha gibi cinsiyete bağladım ben bu kız diye düşünüyorum:)

Canım evet hemen doktora gittim zaten bakıldı degerlerime normal allaha sukur. Alerjik olabilir dedi doktor bir kac gun decavit ve perro demir ilacini kullanma dedi ilaclardan kaynaklı olabilir bir süre gözlemleyelim dedi. Ama karaciger enzimleri ile ilgili bir problem çıkmadı allaha şükür. Gebelikte kaşıntı cok onemli varsa kaşıntısı mutlaka dediginuz gibu doktoruna gidip karaciger enzimlerine baktırmalı.
Yazan tüm arkadaslara cok teşekkür ederim. Alerjik bir durum yada oluşacak catlaklardan kaynaklı sanırım.
Bir kac gun vitamini kullanmayacağım sagol canım
Cnm sonra mutlaka tekrar baktir.

Back
X